SONDAJ intern PDL: Emil Boc, mai bine cotat decât Vasile Blaga

111
SONDAJ intern PDL: Emil Boc, mai bine cotat decât Vasile Blaga - boc-1368438644.jpg

Articole de la același autor

Răsturnare surprinzătoare de situație în PDL. Partidul își caută candidat la prezidențiale, iar cel mai bine cotat în sondajele interne este fostul șef al PDL, Emil Boc

Sondajul pe care liderii PDL l-au comandat pentru a vedea cum stă partidul în sondaje și care sunt liderii politici cu cea mai mare notorietate s-a încheiat. Potrivit sondajul intern PDL, citat de România TV, PDL are în prezent 18%.

Pe plan intern, fostul premier și președinte al PDL Emil Boc se află în fruntea listei, bucurându-se de cea mai mare notorietate din PDL. Pe aceeași listă mai figurează și fostul primar al Capitalei Adriean Videanu, fostul primar al Sectorului 3 Liviu Negoiță, dar și actualul lider al PDL, Vasile Blaga. De notorietate crescută se bucură și Elena Udrea, care spunea că și-ar dori mai degrabă funcția de prim-ministru și nu intenționează să candideze la Președinție.

"Avem o cotă de 16-18% din analizele noastre. Și desigur atunci când discuți de liste comune și de candidați comuni trebuie să vezi care este aportul fiecărei structuri care dorește o astfel de abordare. Trebuie să învățăm și să vedem cum ne-am achitat de obligațiile asumate", a declarat Vasile Blaga. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3969 secunde