Asfaltarea străzilor din Medgidia, în atenția aleșilor locali

215
Reprezentanții Primăriei municipiului Medgidia au realizat un "Plan multianual pentru întreținerea și modernizarea sistemului rutier din municipiul Medgidia" prin care se urmărește reabilitarea tuturor străzilor din municipiu în termen de cinci ani. 


"Ca urmare a unei proceduri de achiziție publică, în data de 24 ianuarie 2013, s-a semnat contractul de proiectare și execuție reabilitare sistem rutier străzi în municipiul Medgidia - faza I, cu societatea Smart Deve-lopment CO SRL, din Voluntari, judetul Ilfov, pentru asfaltarea a 13 străzi din municipiu. La acestea, se adaugă o suprafață de 31.800 metri pătrați de alei între blocuri. Valoarea totală a contractului este de 9.188.059,10 lei fără TVA. Lucrările contractate urmează să se realizeze într-un termen de cinci luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor", a spus primarul Marian Iordache.

Potrivit proiectului, lungimea străzilor este de 4,6 kilometri, la care se adaugă o suprafață de 31.800 metri pătrați de alei între blocuri, conform studiului de fezabilitate. Străzile cuprinse în contract ce urmează a fi asfaltate în cursul acestui an sunt Theodor Amman, Luminii, Dropiilor, Panairului, Plopilor, Griviței (între Decebal și Viilor), Siretului (între Mărgăritarului și Jiului), Sucevei, Jiului (între Siretului și Poporului), Hidrofor, Spitalului (între Republicii și Ion Creangă), Haraciu și Ion Creangă (între Republicii și Mărgăritarului).

Pentru asfaltarea celorlalte străzi cuprinse în faza a doua a planului multianual, procedura de achiziție ar putea avea loc la sfârșitul anului în curs.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Decembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Nunțile de aur, sărbătorite la Medgidia
Miercuri, 20 Februarie 2013
Stire din Eveniment : Incendiu la Primăria Medgidia
Pagina a fost generata in 0.7471 secunde