Asta mai lipsea! PSD vrea miting al parlamentarilor

257
Conducerea PSD a discutat, ieri, în ședința BPN, și varianta ca protestul parlamentar al opoziției să fie marcat printr-un miting de protest al parlamentarilor PSD, PNL și PC în fața Parlamentului.

Potrivit surselor citate, pe lângă retragerea parlamentarilor opoziției de la lucrările structurilor Parlamentului, s-a luat în discuție și varianta organizării, în fața clădirii Legislativului, a unui miting de protest la care să participe, în principal, senatorii și deputații PSD, PNL și PC.

Varianta organizării acestui miting al parlamentarilor opoziției ar urma să fie discutată la ședința USL și la ședința grupurilor parlamentare reunite PSD-ACD, care va avea loc miercuri.

PSD a decis să propună în USL inițierea unui protest parlamentar al opoziției, în care senatorii și deputații să nu mai participe la ședințele de plen, de comisii și de Birouri Permanente până când nu se ajunge, printr-o moțiune de cenzură sau demisia Guvernului, la primul pas către declanșarea anticipatelor.

Protestul ar urma să fie inițiat miercuri, după ce reprezentanții opoziției vor participa la ședințele celor două Birouri Permanente pentru a-și reconfirma mandatele în conducerile celor două Camere. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4282 secunde