USL va decide până în februarie dacă demisionează sau nu din Parlament

271
USL va decide până în februarie dacă demisionează sau nu din Parlament - siglausl-1327394396.jpg
Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat că a fost informat de Crin Antonescu că o parte a parlamentarilor PNL și-au scris demisiile, însă acestea nu au fost depuse la Parlament pentru că nu există o decizie în acest sens.

Ponta a afirmat că președintele PNL l-a informat de decizia luată de liberali de a menține propunerea ca opoziția să demisioneze din Parlament.

"Deocamdată acele demisii ale unor parlamentari PNL sunt depuse la Crin Antonescu, nu la Parlament. În cadrul USL nu există o decizie cu privire la demisia în bloc a opoziției, am stabilit că vom mai discuta pe acest subiect, pentru a avea o decizie clară până pe 1 februarie, când începe sesiunea legislativă" , a declarat președintele PSD.

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seară, că parlamentarii liberali doresc, după ce puterea a refuzat declanșarea de anticipate, ca deputații și senatorii USL să demisioneze din funcții, el precizând că vor urma discuții cu partenerii din Uniune, înainte de hotărârea finală.

"Din ce am discutat deocamdată în această seară se poate degaja, și sunt mandatat să comunic acest lucru, un consens în legătură nu numai cu disponibilitatea, dar cu dorința parlamentarilor liberali de a ne retrage din acest Parlament și a nu reveni decât atunci când vom reveni prin votul românilor chemați la urne", a spus Antonescu.

El a precizat că aceasta nu este o decizie luată, având în vedere că PNL face parte dintr-o coaliție politică.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5527 secunde