Audiențe în Mogamobil, în sudul județului

605
Audiențe în Mogamobil,  în sudul județului - nicolaemoga104-1310488980.jpg
Senatorul PSD Nicolae Moga, însoțit de mai mulți deputați constănțeni, printre care și Constantin Chirilă, va participa, duminică, la hramul mănăstirii din localitatea Dumbrăveni.

Potrivit declarațiilor parlamentarului, pe lângă oamenii din comună, vor fi aduse aproximativ 1.300 de persoane din localitățile Mangalia, Albești și Mircea Vodă și din satele învecinate acestora, pentru a putea participa la slujba religioasă. Tot în cadrul aceluiași eveni-ment, primarii localităților menționate, împreună cu deputații "de toate culorile politice", vor susține sesiuni de audiențe, încercând să identifice problemele cele mai importante cu care oamenii se confruntă. De asemenea, participanții vor beneficia și de o masă festivă, care va include mâncăruri tradiționale românești, precum fasole cu ciolan.

În plus, Moga va prezenta mașinile de salvare pe care le-a adus din Franța și pe care le va dona anumitor regiuni care nu sunt acoperite din punct de vedere al serviciilor medicale. Este vorba de patru astfel de autovehicule, care vor fi date pentru a ajuta localitățile Ciocârlia, Ostrov, Chirnogeni, regiunea Deleni - Peștera, dar și satele și comunele învecinate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Iulie 2011
Stire din Economie : S-a inaugurat Portul Turistic Mangalia
Pagina a fost generata in 1.1791 secunde