Autobuzele CT Bus, suspendate pe șase trasee. "Limitați călătoriile!"

1981
Autobuzele CT Bus, suspendate pe șase trasee.

Articole de la același autor

Reprezentanții CT Bus au anunțat că, începând de astăzi, 25 martie, societatea suspendă șase trasee care fac legătura cu centre comerciale și depozite: Linia 3B care circulă pe ruta Tomis Nord - Târg de legume-fructe; Linia 51B de pe traseul Aurel Vlaicu - Poarta 1 Port; Linia 100C de pe ruta Complex comercial Tom - Gara CFR; Linia 43C de pe traseul Complex comercial Tom - Gara CFR; Linia 43M care circulă de la Gara CFR - Complex comercial Vivo și Linia 101M de pe traseul Gara CFR - Complex Comercial Vivo.

Acestea se adaugă altor trei trasee pentru elevi și celor patru rute de noapte suspendate odată cu declanșarea stării de urgență.

"Până la o altă decizie a CLSU sau vreo altă Ordonanță Militară, șoferii continuă să lucreze conform programului de transport, deși riscurile la care se expun sunt reale și deja măsurabile. Ei procedează asemenea colegilor lor din Madrid, Milano sau alte orașe afectate de pandemie care au înțeles că orașul are nevoie de transport public.

Am realizat o schemă de distanțare socială prin care ajutăm călătorii să păstreze un spațiu de siguranță pe durata deplasării cu autobuzul. Continuăm să dezinfectăm autobuzele și, după o sincopă de aprovizionare apărută din cauza lipsei biocidelor din stocurile tuturor furnizorilor, toate autobuzele sunt dotate cu dispenser care conține igienizant pentru mâini.

Cei mai mulți dintre voi ați înțeles riscurile, iar gradul de aglomerare din autobuzele CT Bus s-a redus substanțial. Logica este simplă: un număr suficient de autobuze plus mai puțini călători egal risc redus de îmbolnăvire. Vă rugăm în continuare să vă limitați călătoriile, cântărind bine necesitatea deplasării", a transmis directorul CT Bus, Bogdan Niță.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.465 secunde