Autorităţile locale pregătesc pista pentru biciclişti dintre Constanţa şi Cumpăna

1314
Autorităţile locale pregătesc pista pentru biciclişti dintre Constanţa şi Cumpăna - pistadebicicletecumpana-1607713447.jpg

Articole de la același autor

Autorităţile locale din comuna Cumpăna se pregătesc să demareze o amplă investiţie pentru amenajarea drumului ce leagă localitatea de municipiul Constanţa, prin extinderea carosabilului cu piste de biciclete şi iluminat public. Este vorba despre proiectul „Extindere carosabil, canalizare pluvială, iluminat public, amenajare pistă pentru biciclişti – amplasament DN39E”, pentru drumul ce uneşte comuna Cumpăna cu municipiul Constanţa, între giratoriul intersecţiei DN39 cu DN39E şi în cadrul localităţii Cumpăna, până la Canalul Navigabil Dunăre – Marea Neagră, strada Dunării. Proiectul se realizează în parteneriat cu Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Ministerul Transporturilor, cu finanţare din fonduri europene.

„Pentru realizarea studiului de fezabilitate este necesar un studiu de trafic al bicicletelor în comuna noastră. În acest sens, deţinătorii de biciclete sunt rugaţi să completeze chestionarul ataşat pe care ulterior îl pot trimite online la adresa [email protected] sau îl pot depune la compartimentul Registratură, Primăria Cumpăna. Acest formular se regăseşte şi la sediul primăriei – serviciul Poliţia Locală”, transmit reprezentanţii Primăriei Cumpăna.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 29 Noiembrie 2020
Stire din Economie : Pulsul economiei
Pagina a fost generata in 1.6208 secunde