Avocatul Elvis Ismail, noul președinte al UDTTMR Constanța

1767
3
Avocatul Elvis Ismail, noul președinte al UDTTMR Constanța - gelileserghepelvisismail-1359301761.jpg
În cadrul Adunării Generale care a avut loc sâmbătă, 26 ianuarie, filiala Constanța a Uniunii Democrate a Tătarilor Turco - Musulmani (UDTTMR) din România și-a desemnat un nou președinte în persoana avocatului Elvis Ismail. 

Fost prim-vicepreședinte al aceleiași filiale, Elvis Ismail a fost singurul candidat care a intrat în cursa electorală de sâmbătă, el fiind desemnat președinte cu unanimitate de voturi.

În cadrul aceleiași Adunări Generale, Comitetul filialei UDTTMR Constanța a fost completat cu noi membri.

Noul președinte al UDTTMR Constanța, Elvis Ismail, are 28 de ani și este de profesie avocat. Activează în cadrul uniunii din anul 2001, ocupând, pe rând, funcțiile de vicepreședinte al Organizației de Tineret și Șef al Comisiei de Legislație a UDTTMR. 

Comentează știrea

udt
28 ianuarie 2013
alegeri

La udttmr sau facut alegerile prin incalcarea repetata a statutului incepand cu suspendarea lui chenan, numirea in comitet si in cr a lui selamet iuxel (viitorul supprefect cumnatul lui eserghep) , totul in stil PRM ist , extremist si dictatorial, automunitul ghinghizhan eserghep calca tot in picioare de la familie pana la amante numai sasi atinga scopul. Eserghep conduce uniunea in stil Mafiot asa cum isi conduce si firma prin teruare si agresiune fizica

erdinv
2 februarie 2013
udttmr

ASA e la udttmr si vechea conducere practica acelasi sistem promovari pe functi pe baza de nepotism fini si rubedeni, si acum la fel selamet asta pana acum 2 saptamani nici nu stia pe undei uniunea si acum subprefect, varol si-a tras consilier pe finu birol, orhan pe nepotul elvis presedinte la cta si lista continua. dar mai nou gelil asta este vasalul , lui mazare mai bine zis udttmr ul este condus de psd. mazare.

aylin
4 februarie 2013
rude puse in functii

Dl. Varol si-a pus finul consilier? In viata trebuie sa-ti alegi nasul potrivit. Buna alegere! Oricum mi se pare mai normal decat Aledin, care isi pusese propria nevasta consilier! In plus de Birol s-a auzit la uniune, dar sotia lui Aledin nu cred ca a trecut vreodata pe acolo.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Ianuarie 2013
Stire din Politică-Administrație : Cine îi ia locul lui Curt-Mola
Pagina a fost generata in 1.0221 secunde