Într-o nouă ediție a alegerilor "candidez pentru tine"

Banias - Brânză și Manole - Constantin, duelurile din PDL

2595
Banias - Brânză și Manole - Constantin, duelurile din PDL - 28f81294ea511ce9c1f5fba6e5cb3c98.jpg
După o vară marcată de numeroase conflicte interne și alegeri contestate la nivelul PDL Constanța, pare că democrat-liberalii se liniștesc și se pregătesc pentru o nouă cursă electorală.
Pentru șefia municipală a formațiunii politice, sunt deciși să se dueleze Florian Constantin și Adrian Manole.
Florian Constantin a declarat, pentru ziarul "Cuget Liber", că este hotărât să candideze pentru funcția de președinte al organizației municipale a PDL Constanța, recunoscând că se pregătește pentru această competiție internă. "Această competiție trebuie să fie corectă și cine va câștiga va avea autoritatea de președinte", a spus ferm el. "Alegerile au fost sistate pe 31 mai. Și trebuie să vedem care este nivelul de la care vom porni. Până acum, am realizat cele 141 de organizații pe secții de vot și mai avem de finalizat 50. Dar trebuie să vedem care va fi exact calendarul alegerilor", a adăugat Constantin.
Așa cum a recunoscut și el, apele în PDL Constanța s-au mai liniștit. "Apele sunt calme, sunt rezonabile. Și asta se vede din atitudinea grupurilor", a fost de părere el.
Adrian Manole și-a exprimat, la rândul său, intenția de a candida pentru aceeași funcție. "Pentru moment, problema este de natură tehnică. Abia după ce se stabilește data alegerilor, se vor putea depune candidaturile. Dar intenția mi-o păstrez", a remarcat el.
Contracandidatul lui Florian Constantin a admis că au fost și există divergențe de opinie în interiorul PDL, însă acestea nu au ajuns să genereze conflicte ireconciliabile.
El a adăugat acum că organizarea alegerilor municipale și județene reprezintă interesul major actual al PDL Constanța. "Toate forțele sunt canalizate acum spre aceste două direcții", a încheiat Adrian Manole.

Brânză contra Banias
Pentru șefia Organizației Județene a PDL Constanța, Paul Brânză, directorul Autorității Navale Române (ANR), a anunțat din nou că vrea să candideze, urmând să lupte împotriva actualului lider județean, Mircea Banias. Paul Brânză a mai declarat și în cursul acestei veri că își dorește șefia județeană.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3635 secunde