Banias: "Nu mai vreau nicio funcție în PDL Constanța"

829
7
Banias:
Senatorul constănțean PDL Mircea Banias pare să se fii resemnat în privința funcțiilor de conducere în cadrul filialei de la malul mării. Deși democrat-liberalii se află în febra organizării alegerilor de la Organizația Municipală a PDL Constanța, Banias nu este interesat de funcția de președinte cu atât mai mult de una nesemni-ficativă în cadrul Organizației.

"Nu intenționez să candidez. Am fost președinte interimar la Organizația Județeană a PDL Constanța și nu mai vreau nicio funcție în filiala constănțeană. Sunt alți colegi ai mei, cum ar fi doamna deputat Maria Stavrositu și domnul deputat Constantin Chirilă care vor candida. Nu cred că este bine să fie prea mulți candidați și nu vreau să mai candidez și eu", a declarat Mircea Banias pentru "Cuget Liber".

Mai mult, senatorul constănțean a mai spus că dorește ca, de această dată, alegerile de la Organizația Municipală a PDL Constanța să se desfășoare în liniște și nu așa cum s-a întâmplat ultima dată.

"Cu aceste alegeri, sper ca lucrurile să se așeze la Organizația Municipală și imediat să începem să ne pregătim serios pentru campania electorală de la anul", a mai precizat Banias.

În luna martie a acestui an, Mircea Banias a candidat la alegerile pentru funcția de președinte al Organizației Județene a PDL Constanța sub sloganul "Ori găsim un drum, ori facem unul".

Și la acel moment, Mircea Banias menționa că obiectivul lui principal este cel de a se organiza cât mai bine pentru campania alegerilor locale și parlamentare de anul viitor. În plus, la acea vreme, Banias susținea că, dacă va ieși președinte la Organizația Județeană inten-ționează să candideze la Primăria Constanța.

Din păcate pentru el, Banias a pierdut funcția pe care o deținea interimar cu 222 de voturi, înaintea lui fiind clasați Paul Brânză și Gigi Chiru cu câte 238 de voturi, în final, funcția fiind câștigată de Gigi Chiru. În ceea ce privește candi-datura la Primăria Constanța nici prin cap nu-i mai trece senatorului constănțean, acest obiectiv fiind preluat de actualul președinte Gigi Chiru.

În ceea ce privește alegerile de la municipiu, pedeliștii nu au stabilit nicio dată concretă. Totuși, este posibil ca la Biroul Permanent Județean al PDL Constanța care va avea loc, sâmbătă, (8 octombrie) să se stabilească și data alegerilor de la Organizația Municipală.

În schimb, sunt cunoscute deja numele unor democrat-liberali care vor candida pentru funcția de președinte al Organizației Municipale a PDL Constanța.

Până în prezent, și-au anunțat intenția de a participa la competiție, actualul interimar deputatul Maria Stavrositu și deputatul Constantin Chirilă. Văzut ca al treilea potențial candidat, consilierul județean Florian Constantin nu și-a anunțat, deocamdată, oficial intenția de a candida deși, se pare că își dorește acest lucru.

Comentează știrea

Sava
7 octombrie 2011
Banias om de caracter

Ce pacat ca n-a castigat Banias.De fapt el n-a pierdut.Alegerile au fost "masluite" si cel care ocupa(prin frauda) acum scaunul de presedinte este ilegitim.Roata se-nvarte.Macar la municipiu sa castige Chirila,poate mai spala imaginea si la judet.

delavrancea
8 octombrie 2011
omul politic

Banias,si nu numai el,a ignorat cateva reguli de "comportare politica" si principii,sau nu le-a cunoscut.Sfera vietii private descreste cu cat omul politic detine o functie importanta si cu cat se ridica mai sus prin creditul acordat de opinia publica.Rezulta ca cele mai multe acte din viata omului politic intra in sfera vietii lui publice.Omul politic este dator sa fie limpede si curat,sa impuna adversarilor si opiniei publice ca cinstea lui nu poate fi banuita.Nimeni nu poate cere adversarului sau sa se ingrijeasca de oanoarea sa si mai ales in politica.Ca sef de partid,omul plitic nu sovaie niciodata,nu se descurajeaza cazand de la putere.In PLD Constanta exista un MODEL de virtute,abnegatie,capacitate,talent creator,carisma,spirit de sacrificiu,maestru de ceremonii,combativitate,si etc,etc. Cine este acesta? Ati ghicit:FLORICA COSTEL.Merita sa fie ales presedinte pe viata,cu conditia sa declare oficial ca vrea sa candideze.Te rugam Costele,du-ne la restaurant,daca se poate la Zorile si te vom vota pe loc.Te facem si senator daca vrei si-ti vom avansa sotia in functia de inspector sef la invatamant.

christian
8 octombrie 2011
alegeri cumparate

Credeti ca la Municipiu nu va functiona "echipa" Chiru-Constantin la cumparat voturi? Sau cum se spune mai sus, la restaurant o masa

rex
8 octombrie 2011
cloaca pd

Prea multa vorbarie pentru o cloaca de borfasi si smenari cum este aceasta adunatura de hoti din pd

gigi
9 octombrie 2011
pacat

pacat ca nu vrea sa candideze banias, este un om cu un caracter puternic

RICAN
9 octombrie 2011
BANIAS

D-lei BANIAS!-a-ti luat o hotarire inteleapta. Esre prea tirziu ,timpul nu va mai ofera sansa pentru a dovedica sunteti un om competent sicu bune maniere politice. DE CE L-ATI RECOMANDAT PE WAGNER PENTRU FUNCT. DE DIRECTOR LA OIL TERMINAL? DE AICI VI SE TRAGE.SALUTARI.

apc
12 octombrie 2011
Pacat

mare om mare caracter - a fost lucrat de basescu

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2556 secunde