"Banii Mangaliei, cheltuiți pe pocnitorile de vară ale lui Tusac"

646
Filiala Mangalia a Partidului Conservator a emis în acest sfârșit de săptămână un comunicat prin care explică negocierile făcute de către încă liderul lor de la județ, Ion Mincă, pentru a soluționa problema căldurii la Mangalia.

Potrivit textului, 100 tone de combustibil au ajuns la S.C. Callatis Therm pe parcursul acestor zile, ceea ce permite companiei să poată furniza energie termică pe o perioadă mai lungă de timp.

Ion Mincă a declarat că în cele trei zile de când ocupă funcția de primar interimar, a reușit ca Primăria să plătească suma de 7 miliarde de lei vechi către Callatis Therm, urmând ca sumele restante, datorate acestei firme, să fie plătite eșalonat. Cantitatea de combustibil livrată va fi, de ase-menea, achitată cât mai repede posibil, aceasta fiind însă suficientă pentru deblocarea situației, spun conservatorii.

"Pe viitor este important ca acestei probleme prioritare, căldura pentru locuitorii municipiului, să i se acorde atenția cuvenită și să nu se mai cheltuiască bugetul orașului pe toate «POCNITORILE» de vară", se mai arată în comunicat. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3737 secunde