Concurs Barca USL nu poate părăsi portul Constanța

244
Barca USL nu poate părăsi portul Constanța - psdalegericristineldragomir1018-1308082695.jpg

Articole de la același autor

Au trecut mai bine de două luni de când semnarea protocoalelor între filialele PNL, PC și PSD din majoritatea orașelor și comunelor constănțene a fost încheiată. În ciuda faptului că până acum majoritatea liberalilor, conservatorilor și social democraților s-au arătat dornici de "legământ", se pare totuși că bărcuța USL nu poate să părăsească portul Constanța, fiind ancorată în cinci localități. Astfel, potrivit declarațiilor vicepreședintelui PSD Constanța, Cristinel Dragomir, conducerea celor trei partide nu își poate face timp pentru "oile pierdute" ale Uniunii Social Liberale: Tuzla, Constanța, Cernavodă, Năvodari și Mangalia. Deși până acum, fiecare semnare se făcea cu surle și trâmbițe, pupături și fotografii, în privința celor cinci, spune Dragomir, "nu este grabă pentru că este doar o chestie de formalitate". Foarte relaxat, Cristinel Dragomir declară că "se va face și semnarea aceasta". Totuși, întrebat care este motivul continuei amânări, vicepreședintele CJC, care printre altele a fost desemnat să se ocupe și de USL, a menționat același motiv al "absenței părților implicate".
În privința neînțelegerilor între partide existente la Năvodari, Mangalia și Cernavodă, Dragomir declară: "nu mai există niciun fel de problemă, ce problemă să fie? Nu vedeți că toată lumea vrea cu Uniunea Social Liberală? USL e pe val!".
Totuși, nu putem să nu ne întrebăm pe ce val este USL Constanța, în condițiile în care în toată această perioadă membrii de marcă ai PNL Mangalia precum Viorel Oleniuc au fost dați afară pe motiv că au îndrăznit să-și spună opinia cu privire la cununia dreapta-stânga.
De asemenea, nu putem omite episodul Năvodari, în care toată conducerea PSD și PNL îi vede împăcați pe Nicolae Matei și Jean Paul Tucan, iar ei încă își aruncă vorbe grele la posturile de la radio și în presa scrisă.
Aceste probleme, despre care Cristinel Dragomir spune că nu are cunoștință, par să se extindă și la nivelul alegerilor din 2012 și al mult lăudatelor liste comune. Dacă pentru Năvodari, președintele PNL Constan-ța, Gheorghe Dragormir, a specificat că în ciuda "incidentelor", USL va merge pe mâna lui Matei, la Mangalia liberalii caută un candidat "diferit de Mihai Claudiu Tusac".
În aceste condiții, așteptăm cu mare interes semnarea protocoalelor pentru localitățile aflate "pe val", despre care Cris-tinel Dragomir spune că "se va stabili", omițând să precizeze când anume.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6464 secunde