Barroso afirmă că nu vor exista dificultăți în a colabora cu Ponta

184
Barroso afirmă că nu vor exista dificultăți în a colabora cu Ponta - jose3-1355219935.jpg

Președintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat, la Oslo, că nu vor exista dificultăți în a colabora cu primul ministru român Victor Ponta, transmite Reuters.


"Au fost exprimate de către noi preocupări cu privire la unele decizii adoptate în România, dar cred că primul ministru Ponta a răspuns preocupărilor noastre și și-a arătat angajamentul de a corecta lucrurile care erau, din punctul nostru de vedere, inadecvate", a afirmat șeful executivului comunitar, într-o declarație pentru Reuters.
Președintele Comisiei Europene a fost prezent la Oslo cu prilejul ceremoniei de decernare a Premiului Nobel pentru Pace Uniunii Europene.


Premierul Victor Ponta a declarat duminică seara, după încheierea procesului de vot pentru alegerile legislative în care coaliția sa USL a ieșit învingătoare, că își dorește ca România să fie un membru activ al familiei europene, un membru respectat, și a punctat că prioritățile noului guvern sunt crearea de locuri de muncă, stabilitate fiscală, servicii publice de calitate și justiție socială.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 11 Decembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Ponta: PSD va FUZIONA cu UNPR
Vineri, 30 Noiembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Ce a făcut Victor Ponta la Constanța
Marţi, 27 Noiembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Victor Ponta vine la Constanța
Pagina a fost generata in 0.2404 secunde