Demisiile din partid ar fi trebuit amânate după analiza din Colegiul director

168
Demisiile din partid ar fi trebuit amânate după analiza din Colegiul director - ioanolteanghimpele630x422-1355220057.jpg
Președintele PDL Bistrița-Năsăud, deputatul Ioan Oltean, a declarat pentru Agerpres că demisiile din partid, ca urmare a rezultatului slab al alegerilor, ar fi trebuit să fie amânate până după ședința Colegiului director programată să aibă loc vineri."Toate observațiile și orice fel de analiză de acest fel se va face la ședința unei structuri politice. Am înțeles că vineri va fi Colegiul director și acolo vom analiza rezultatele obținute la alegerile parlamentare. Demisia lui Cezar Preda este una de onoare, dar ar fi trebuit să se producă doar după analiza din Colegiul director", este de părere Ioan Oltean.

În ceea ce privește viitorul ARD, Oltean spune că această alianță și-a încetat activitatea după ziua alegerilor, din punct de vedere juridic, deoarece este una electorală, însă reprezentanții partidelor care au format-o vor colabora în Parlament. Liderul județean al democrat-liberalilor consideră că o viitoare alianță de acest tip ar trebui gândită cu cel puțin un an înainte de următorul scrutin electoral, astfel încât aceasta să ajungă să fie cunoscută în rândul electoratului.

Pagina a fost generata in 0.3622 secunde