Băsescu îi invită la o dezbatere publică pe Gorghiu și Dragnea

175
1
Băsescu îi invită la o dezbatere publică pe Gorghiu și Dragnea - traianbasescu-1480859776.jpg

Articole de la același autor

Președintele PMP, Traian Băsescu, a lansat, ieri, o invitație publică pe contul său de Facebook către liderii celor mai importante partide din România. Mai exact, Băsescu îi invită pe șefii PNL și PSD, Alina Gorghiu și Liviu Dragnea, la o dezbatere pe proiectele pentru țară, care ar urma să aibă loc chiar la televiziunea publică.

"Bună ziua doamnă Alina Gorghiu, Bună ziua domnule Liviu Dragnea.

Am urmărit cu interes prezentarea programelor electorale ale partidelor pe care le conduceți. Multe din elementele programelor dumneavoastră mi-au părut a fi nerealiste și destinate a înșela electoratul. De aceea, în scopul sprijinirii electoratului să înțeleagă prioritățile reale ale țării și pentru a-i permite să aleagă în cunoștință de cauză, vă invit la o dezbatere în trei, cu privire la programele electorale ale PSD, PNL și PMP. Dezbaterea ar putea avea loc joi, 8 decembrie, la TVR sau la RO-TV, televiziuni care au lansat deja invitații pentru o astfel de dezbatere", a transmis Traian Băsescu.

Rămâne de văzut dacă liderii celor două partide vor accepta sau nu invitația.

Comentează știrea

Nu coabitam cu golani
5 decembrie 2016
PmP schimba parul....

Cum.isi permite sa.dea.lectii un puscariabil a carui familie...Klan..are.dosare penale fara mumar..Cu fratele la puscarie care culmea si a tepuit FINIi cum.aa.mai ai incredere intrun astfel de klan bashit.Timpul dictaturului basescu a trecut la fel si imunitatea e un expirT o ciorba reincalzita .Dute tataie acolo unde tie locul adica langa frătele tau si lasa pe altii sa faca politica cum ar fi Dragnea Ponta Tariceanu.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9951 secunde