Primarul din Peștera, Marius Liviu Petre, s-a înscris în PSD

257
1
Primarul din Peștera, Marius  Liviu Petre, s-a înscris în PSD - pesteramariusliviupetreinpsd-1480859743.jpg

Articole de la același autor

Primarul independent al comunei Peștera, Marius Liviu Petre, a bătut palma cu social-democrații și s-a înscris în PSD. El a spus că a luat această decizie după ce, în prealabil, a avut o discuție cu președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Marius Țuțuianu.

"După o serie de discuții, am constatat că președintele CJC este un altfel de politician și vrea binele locuitorilor județului, implicit al cetățenilor din comuna Peștera. Cred că, dacă sunt parte dintr-o echipă, pot face mai mult bine locuitorilor", a spus Marius Liviu Petre.

Acesta se află la primul mandat de primar. El a candidat la alegerile din luna iunie ca independent. Anterior, fusese director al Școlii Gimnaziale din Peștera și inspector școlar. 

Comentează știrea

Doru
5 decembrie 2016
Ce bine ar fi ...

Toate javrele politice sa se adune intr-un singur partid al ratatilor , cum este PSD-ul ... In fapt , partidele hienelor si sacalilor faliti sunt mai multe , pentru ca vor sa pacaleasca pe cei mai slabi de inger , urmand sa se reuneasca dupa ce vor primi voturile . PSD - PNL- PMP-PRU- ALDE si alte gasti mafiote stau la colt si pescuiesc in ape tulburi voturi necesare pentru accesul la ciolan ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4815 secunde