Cu ce candidați intră în competiția electorală PSD Constanța

721
4
Cu ce candidați intră în competiția electorală PSD Constanța - psdcandidatiparlamentare-1478625724.jpg

Articole de la același autor

La fel ca și celelalte formațiuni, Partidul Social Democrat (PSD) și-a trasat ca obiectiv la alegerile din 11 decembrie obținerea a cât mai multor posturi de parlamentari. 


"Îndrăznește să crezi în Romania" este sloganul pe care PSD îl lansează înainte de campania electorală pentru alegerile parlamentare. 


Site-ul transmite către electorat obiectivele PSD dacă va avea majoritatea parlamentară și va obține guvernarea după 11 decembrie. Eliminarea a 102 taxe fiscale, sprijinirea fermierilor pentru a nu mai importa alimentele pe care românii le pun pe masă, creșterea anuală cu 20% a numărului de firme existente și creșterea competitivității sunt doar câteva dintre direcțiile de guvernare propuse de PSD. 


Județul Constanța este unul dintre cele mai importante pentru social-democrați și chiar dacă la alegerile locale s-au luptat umăr la umăr cu liberalii, la parlamentare, PSD speră să obțină mai multe mandate ca PNL-ul. 


La Constanța, lista pentru Camera Deputaților este deschisă de Iulian Iancu, parlamentar aflat la al treilea mandat, actual deputat de Botoșani și fost secretar de stat în Ministerul Economiei. El este urmat de actualul deputat de Constanța, Mircea Dobre, în vârstă de 38 de ani, vicelider al grupului parlamentar PSD și purtător de cuvânt al partidului la nivel județean. Anterior intrării în politică, el s-a ocupat de afacerile familiei, fiind director de marketing. 


Aflată la al doilea mandat de deputat, Cristina Dumitrache, în vârstă de 34 de ani, se află pe poziția a treia pentru obținerea unui nou mandat. La fel ca și colegul său de partid, Mircea Dobre, și Cristina Dumitrache s-a ocupat, anterior intrării în politică de afacerile familiei, fiind director de marketing. 


Radu Babuș, în vârstă de 38 de ani, a câștigat primul mandat de deputat pe listele USL în 2012. Anterior carierei politice, a fost, timp de nouă ani, director al Regiei Autonome pentru Exploata-rea Domeniului Public și Privat Constanța. 


Lista candidaților pentru Camera De-putaților continuă cu consilierul local George Vișan, urmat de deputatul Florin Gheorghe, viceprimarul de la Medgidia, Luminița Vlădescu, Marioara Cojoc, Neculai Tănasă, Teodor Patrichi, Dumitru Lungoci, primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, Marcel Brătianu, Dragoș Făină și primarul de la Năvodari, Florin Chelaru. 


La Senat, pe primul loc se află fostul prefect Liviu Brăiloiu, urmat de actualul senator Nicolae Moga, Ștefan Mihu (fost director al Administrației Finanțelor Publice Constanța, actualmente trezorier al PSD Constanța), Lucian Băluț (profesor universitar la UMC), Daniel Georgescu (primarul comunei Limanu), Veronica Gheorghe (profesor) și Aurelian Marin (om de afaceri și consilier local al municipiului Constanța). 


Comentează știrea

dobre
9 noiembrie 2016
primar 2016

cat de prosti ne cred astia ? primarita .Gaju e pe lista psd? e prosteala pe fata si e pacat sa nu luam atitudine !

dobre
9 noiembrie 2016
primar 2016

cat de prosti ne cred astia ? primarita .Gaju e pe lista psd? e prosteala pe fata si e pacat sa nu luam atitudine !

ath
9 noiembrie 2016
Nimic despre performanta

Pe profesori i-ati rastignit pe cruce.I-ati pus sa dea examene dupa examene,le cereti performanta ,le cereti experienta in domeniu,le cereti tot felul de CV-uri.Pe doctori i-ati facut albie de porci.Si toate astea pentru o majorare de salariu de 15 % si o pensie de max. 300 euro.Peste 4 milioane de romani au plecat din tara.Tinerii au plecat sau au in plan sa plece.Pe baietii astia din fruntea statului nu-i intrebati nimic.Nu i-ati intrebat ce au facut in mandatul anterior.Nu i-ati intrebat cum si-au marit pensiile cu 1000 de euro pentru 3 mandate de parlamentar,nu i-ati intrebat cum arata orasul.Nimic.La ei este suficienta o recomandare de la partidul lu' peste si averea lui taticu,plamadita din afaceri cu statul.Uitati-va la rânjetul lor stupid.Dupa ranjetul din poza se vede ca sunt idioti.Votati-i la pachet.Astia sunt oameni cu scarba fata de propria lor meserie.Astia nu stiu sa faca nimic daca nu ar exista averea lu' taticu sau meseria de politician.Pun pariu ca sunt "toba" de carte,au diplome peste diplome,studii peste studii.Dar nu i-a pus nimeni sa dea un examen.De exemplu,m-am uitat pe CV-ul lui Fagadau.Am vrut sa vad ce stie sa faca pentru ca avem nevoie de un administrator la asociatia de proprietari.Nu-i de nasul nostru.E plin de diplome universitare,mai lipsesc gradele de colonel si doctoratul la "facultatea" maresalului Oprea.Dar nimeni nu stie unde a teminat facultatea acest colectionar de diplome si mai ales nu cunoastem un coleg de facultate cu Fagadau.Nu conteaza,baiatul asta are doctrina si este recomandat,de Mazare.Papusarii din poza au nevoie acum de legitimitate.Dati-le putere si legitimitate ca sa-si mareasca pensiile si veniturile personale.

PSD mandria tarii
9 noiembrie 2016
cu totii la parnaie

Aveti grija la lista candidatilor sa fie toti cu dosare penale ca altfel va respinge

Articole pe aceeași temă

Vineri, 04 Noiembrie 2016
Stire din Politică-Administrație : "Adio, PNL! M-am înscris în PSD"
Pagina a fost generata in 0.5038 secunde