Băsescu participă, miercuri și joi, la Summit-ul UE-Africa

91
Băsescu participă, miercuri și joi, la Summit-ul UE-Africa - basescu-1396425383.jpg

Articole de la același autor

Președintele Traian Băsescu participă, miercuri și joi, la Bruxelles, la lucrările Summit-ului UE-Africa, informează un comunicat de presă al Administrației Prezidențiale. 
De la ora 15.30 (ora României), are loc participarea la Sesiunea de deschidere a Summitului Uniunea Europeană - Africa, iar de la ora 16.00 (ora României), este programată participarea la Sesiunea de lucru "Peace and Security" a Summitului Uniunea Europeană - Africa.
De la ora 18.00 (ora României), este programată participarea la Sesiunea de lucru "Prosperity" a Summitului, iar la ora 19.30 (ora României), participarea la fotografia oficială. De la ora 20 (ora României), Băsescu va participa la Dineul șefilor de stat și de guvern.
Președintele are programată, joi, la ora 11.00 (ora României), participarea la Sesiunea de lucru "People" a Summitului Uniunea Europeană - Africa, iar de la ora 13.00, va avea loc Sesiunea de închidere a Summitului Uniunea Europeană - Africa. De la ora 13.40 (ora României), este programată o declarație de presă, iar de la ora 16.00 (ora României), participarea la recepția oferită de Majestatea Sa Regele Philippe al Regatului Belgiei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4085 secunde