"Vulpoiu se înscrie în rândul eroilor care și-au dat viața servind sub drapelul național"

59

Articole de la același autor

Președintele Traian Băsescu a transmis, astăzi, un mesaj de condoleanțe la încetarea din viață a plutonierului-major Claudiu-Constantin Ștefan Vulpoiu, căzut la datorie duminică, în timpul unei misiuni de patrulă în Afganistan, menționând că acesta și-a servit țara cu devotament și curaj.
"Am aflat cu durere, azi-dimineață, vestea încetării din viață a plutonierului-major Claudiu-Constantin Stefan Vulpoiu, în timpul unei misiuni de patrulă desfășurată duminică, 30 martie a.c, în Afganistan. Plutonierul-major Claudiu-Constantin Ștefan Vulpoiu și-a servit țara cu devotament și curaj înscriindu-se, astfel, în rândul eroilor care, cu onoare, și-au dat viața servind sub drapelul național", se arată în mesajul de condoleanțe al președintelui Traian Băsescu, citat într-un comunicat al Președinției.
Șeful statului își exprimă solidaritatea cu familia "eroului Claudiu-Constantin Ștefan Vulpoiu".
"În aceste momente de tristețe, îmi exprim solidaritatea cu familia eroului Claudiu-Constantin Ștefan Vulpoiu și transmit sincerele mele condoleanțe. Transmit, de asemenea, multă sănătate militarilor răniți în aceeași misiune de patrulă și doresc să le asigur pe familiile acestora că militarii vor primi cele mai bune îngrijiri medicale", afirmă Băsescu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2687 secunde