Concurs Băsescu spune că statul va interveni pentru a sprijini Șantierul Naval Mangalia

681
Băsescu spune că statul va interveni pentru a sprijini Șantierul Naval Mangalia - 130065santiernavalmangalia-1313150585.jpg

Articole recomandate

Președintele Băsescu a declarat vineri că statul român va face ce trebuie pentru ca șantierul naval Mangalia să nu intre în blocaj, menționând că va participa cu terenul unde se desfășoară activitățile la viitoarea majorare de capital.

"Este vorba despre majorarea capitalului social al companiei. Partea română trebuie să contribuie cu valoarea terenului pe care se află șantierul, terenul nefiind în capitalul social. Partea coreeană va contribui cu lichidități. De altfel, am discutat acest aspect cu primul-ministru, chiar înainte de a pleca în vizită în China, și implicarea statului în această direcție este esențială și se va face la timp", a declarat șeful statului, după o vizită la șantier, potrivit NewsIn.

El a spus că șantierul a fost afectat de criza economică și de reducerea comenzilor marilor operatori și că statul va face tot ce trebuie pentru a nu se ajunge la un blocaj.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6893 secunde