Bătălia de pe panourile electorale din Constanța

346
2
Bătălia de pe panourile electorale din Constanța - pozapalaz-1338293613.jpg

Candidatul UNPR la funcția de primar al municipiului Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, a depus în cursul acestei dimineți la Biroul Electoral Municipal o contestație împotriva modalității de utilizare a locurilor de afișaj stabilite prin Dispoziția Primarului municipiului Constanța nr.756/03.04.2012, pentru municipiul Constanța și Palazu Mare.
Claudiu-Iorga Palaz a reclamat că actul administrativ mai sus menționat nu stabilește și regulile, prevăzute de lege, cu privire la modalitatea utilizării acestor locuri de afișaj de către partidele politice, alianțele politice, electorale sau candidați independenți. În contestația depusă, candidatul UNPR la funcția de primar al municipiului Constanța a precizat că în lipsa unor reglementări clare, USL a acaparat mai mult de jumătate din spațiile în cauză, în timp ce restul candidaților nu mai dispun de locul legal de afișaj, fiind astfel nevoiți să recurgă fie la distrugerea afișelor oponenților, fie la acoperirea acestora cu propriile afișe.
"Pe lângă faptul că sunt «beneficiarul» unui boicot evident pe spațiile de panotaj stradal dar și pe anumite canale media, această ambiguitate din dispoziția primarului a lăsat drum liber și distrugerii afișelor electorale personale de pe afișierele legale. Am solicitat intervenția Biroului Electoral Municipal pentru reglementarea fără echivoc a modalității de afișaj, astfel încât, până la data alegerilor, toți candidații să-și poată afișa materialele electorale în mod egal și nediscriminatoriu iar distrugerea afișelor, cât și afișarea peste competitor să fie sancționată drastic", spune Palaz.

 

Comentează știrea

Cetatean
29 mai 2012
Si cu afise si fara tot Palaz iese primar!!!!

Sunt absolut sigur ca lumea nu e atat de limitata incat sa mai creada in puiul zburator a lui Mazare sau in vrajala de talcioc a coloratului de Chiru, sunt sigur ca oricat de multe obstacole va intampina Palaz este un om puternic si va reusisa invinga!!! Palaz Primar

un cetatean
29 mai 2012
pt"cetatean" si alti cetateni

Si tot Palaz este singurul care a pastrat decenta,nu s-a compromis si nu s-a coborat la nivelul celor doi talhari si infractori - Chiru + Mazare. In asemenea situatii se observa caracterul unui om. VOTAM PALAZ!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9199 secunde