Mazăre încinge grătarele electorale: Operațiunea "Trei mici și-o bere"

2254
9
Mazăre încinge grătarele electorale: Operațiunea

Articole de la același autor

Edilul Constanței, Radu Mazăre, a început oficial campania electorală pe banii constănțenilor, promițându-le pensionarilor petreceri de 1 Mai cu muzică populară și mici.

În cadrul ședinței extraordinare de consiliul local municipal ce a avut loc, ieri, la hotel Malibu, din stațiunea Ma-maia, consilierii constănțeni au supus la vot un proiect de hotărâre prin care se va organiza petrecerea de 1 Mai pentru pensionari.
Astfel, potrivit proiectului de hotărâre, acțiunea preelectorală a lui Mazăre îi va costa pe constănțeni 200.000 de lei din bugetul local. De această sumă, primăria va oferi pensionarilor petreceri în trei locații: Inel 2, CET, precum și în zona Parc Tăbăcărie. Conform proiectului, fiecare pensionar va primi trei mici, o bucată de pâine, bere și muștar la discreție. Artiștii care vor cânta în fața vârstnicilor petrecăreți și aducători de voturi sunt: Maria Cârneci, Nelu Ploieșteanu și Ionel Amititeloaiei.
Întrebat, ulterior, după ședință, care este proveniența banilor alocați acestei inițiative, în condițiile în care nu contenește să se plângă de fiecare dată când are ocazia că în Primăria Constanța e sărăcie lucie, Mazăre a replicat: "Sunt economiile pe care le-am făcut de la sumele alocate pentru deszăpeziri". Totuși, specificăm faptul că, în primă fază, primarul municipiului Constanța a menționat că tot tămbălăul va costa 300.000 de lei, sumă care a părut să-l surprindă chiar și pe el. După ce a țipat de două trei-ori la vicele Gabriel Stan, care părea să fie ocupat cu altele, Mazăre a părăsit sala de ședință pentru a da telefoane. Acesta a revenit și a declarat că suma alocată inițiativei este de "două miliarde de lei vechi, fără TVA".
Menționăm că pe ordinea de zi a ședinței de ieri s-au aflat și alte 10 proiecte, ce vizează restaurarea și reamenajarea integrată a zonei istorice Piața Ovidiu și alte două ce fac referire la reamenajarea integrată a zonei pietonale din centrul istoric al municipiului Constanța. De asemenea, a fost aprobată documentația de avizare a lucrărilor de intervenții și a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiții "Îmbunătățirea accesului între Municipiul Constanța și platforma industrială Năvodari prin lărgirea și modernizarea bulevardului Mamaia - Năvodari".
La punctul opt a fost votat proiectul prin care a fost aprobată Convenția cu privire la publicarea hărții oficiale a Municipiului Constanța. În plus, consilierii au lăsat să treacă alte două proiecte, aferente obiectivului de investiții "Amenajarea integrată a zonei de acces în Portul Turistic Tomis și Plaja Modern".



Comentează știrea

sever
15 martie 2012
parole,parole,parole(si putin balci)

Si sa fiti convinsi ca pentru acesti 3 mici si bere hodorogii pensionari care au ca activitate barfa ,tablele si berea ,o sa voteze cu papagalul.Pensionarii astia care sunt proveniti din Moldova si alte regiuni sarace pe vremea impuscatului, nu au nici un sentiment fata de Constanta.Si cand munceau la sapat canalul si marit portul,singura lor distractie era micul si bautura. Restul programului,mai ales amenajarea Pietei Ovidiu,este poveste veche si apare in fiecare campanie electorala. Solutia este unica:schimbarea papagalului paranoic .Oricine, numai el nu.A avut vreme 12 ani sa demonstreze incompetenta,Acum trebuie incercat altceva.Nu va uitati la culoarea partidului ci la competenta candidatului.Asa se intampla in tarile civilizate si asa este normal.Politicii cu treaba lor.Treaba noastra a locuitorilor Constantei este sa avem un om competent,gospodar,patriot ,cinstit.

constantean
15 martie 2012
CHIRU primar

Pai sigur ca da mici si bere ca doar pe voturile lor se bazeaza,doar ca in iunie ne vom mobiliza si vom iesi la vot ,noi cei cu un IQ mai ridicat si vom vota cu GIGI CHIRU un om responsabil si serios.Doar asa putem scapa de mafia lui Mazare si tot asa putem elibera Constanta de ciuma rosie care se crede de neinvins.VREMEA LOR A APUS.

xxl
15 martie 2012
chiru

deci sa inteleg ca daca am iq-ul ridicat trebuie sa votez cu ospatarul..........

rex
15 martie 2012
jos ciuma portocalie

Oricine in afara de un reprezentant din JAVRELE PORTOCALII sau sub ce culoare se vor ascunde, aceasta ciuma portocalie trebuie aruncata peste bord de catre romanii ce nu se hranesc cu duhoarea hidosului urat mirositor, deci si de Constanta si constanteni, numai asa vom deratiza politica romaneasca.

Piripero
15 martie 2012
3 mici si o bere

Constanteni ! Sa iesiti la vot in numar mare !

s
15 martie 2012
mustar la discretie

Problema e cine pazeste urnele ca astia ar fi in stare sa le inlocuiasca

elector
15 martie 2012
folositi ratiunea si nu invidia

Multi comentatori nu pot sa se desprinda de culorile politice.Javre portocalii,rosii,albastre cu buline, etc.Oare cand electoratul o sa inteleaga ca au de ales un primar,un conducator si gospodar,caruia ii incredintam prosperitatea orasului si a locuitorilor,nu un partid politic.Mentalitatea asta stramta nu aduce nimic bun.Nu inteleg unde este problema daca se voteaza un om capabil din dreapta,stanga,centru ....sau de altundeva?Daca tot am intrat in Europa,poate ca ar fi bine sa luam si exemplele bune.Unul este ca primarii marilor capitale nu au nimic de-a face culoarea guvernului.Primarul Parisului este socialist(si homosexual),guvernul de dreapta.Dar este un excelent gestionar si gospodar.Chirac,de dreapta,era primar sub Miterand.Asa ca ,votati persoana care merita si lasati culorile.

mazarica
15 martie 2012
ptr elector

Si care zici ca este gospodarul ala?

Adrian
22 martie 2012
FARA VOT

Daca nu ne convine nici un canditat la viitoarele alegeri, eu zic sa NU VOTAM !!! nici javra asta de Mazare nu e bun, dar nici altii !!! deci nu avem pe cine vota...NU VOTAM ! ! !

Răspuns la: parole,parole,parole(si putin balci)
Adăugat de : sever, 15 martie 2012
Si sa fiti convinsi ca pentru acesti 3 mici si bere hodorogii pensionari care au ca activitate barfa ,tablele si berea ,o sa voteze cu...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3115 secunde