Banias își mută gașca de la PDL în fruntea PC

2396
7
Banias își mută gașca de la PDL în fruntea PC - mirceabanias-1331762480.jpg

Senatorul constănțean Mir-cea Banias, demisionar din PDL și proaspăt președinte al filialei PC Constanța, lucrează de zor la formarea unei echipe de conducere. Așa cum a precizat și la preluarea filialei de la Constanța, Banias s-a ținut de cuvânt și a luat, deja, după el câțiva democrat-liberali care îi sunt fideli.
Pe lângă fratele său, Emil Banias, alături de Mircea Banias vor mai veni frații Petrescu. Mai exact este vorba despre democrat-liberalii Paloma Petrescu și Vicențiu Petrescu care atâta timp cât Mircea Banias s-a aflat la conducerea interimară a PDL Constanța au fost privilegiați cu anumite funcții de conducere pe la diverse instituții din Constanța.
În semn de apreciere că au plecat de la PDL, Mircea Banias le-a acordat deja funcții de conducere în structura județeană a PC Constanța.
Astfel, Vicențiu Petrescu a preluat funcția de prim-vicepreședinte a PC Constanța, funcție care până mai ieri i-a aparținut fostului deputat Marian Motoc.
"Marian Motoc a decis să renunțe la această funcție din motive personale. Are probleme de sănătate care sunt prioritare pentru el și așa s-a decis ca funcția să fie preluată de Vicențiu Petrescu, proaspăt venit în Partidul Conservator", a declarat președintele executiv al PC Constanța, Dan Nicolae Rahău.
Totodată, Rahău a confirmat și faptul că există discuții pentru ca Emil Banias să preia una din cele două funcții disponibile de vicepreședinte al PC Constanța.
Mircea Banias a plecat din PDL la începutul lunii februarie și a afirmat că la baza deciziei sale de a părăsi tabăra democrat-liberală a stat neconcordanța dintre viziunea sa și cea a partidului.
Despre preluarea șefiei PC Constanța, senatorul Banias a declarat că nu a fost ceva premeditat. El a spus că atunci când a ales să demisioneze din PDL nu știa că va merge mai departe alături de altă for-mațiune politică, însă, întrucât a primit propuneri de la foști colegi de partid, a acceptat.
Printre negocierile avute cu cei de la PC s-a stabilit ca Banias să preia frâiele Organizației Județene a PC Constanța și funcția de vicepreședinte la nivel național. În plus, i s-a promis că va putea candida pentru un nou mandat de senator, la Constanța din partea USL.



Comentează știrea

Vasile
15 martie 2012
Banias

Acest traseist va distruge si pc constanta.un zero profesional si politic.la groapa de gunoi cu el!

libertinul
15 martie 2012

Si uite asa,ne vom trezi cu un PC liberal.Daca avem PDL,de ce sa nu avem si un PCL care s-ar citi Pa-Ca-Lici.

magda /machedoanca fara de rusine
15 martie 2012
am reusit

prin traficul de influenta pe care stiu sa-l sa-l practic ,am insamantart de primavara toti machdonii analfabeti ,nespalati si aroganti pe functii platite de noi toti,de la stat. Am o serie de realizari in acest caz,si bineinteles,nu am mai avut loc de banias,caci voi candida pe tot.Si eu ma simt f bine

un vot
15 martie 2012
oamneii lui basescu la felix motanu?

ce mafie ordinara-fura toti-pe bd tomis va fi sediul unpr -in sediul psd?

vasi
15 martie 2012
banias

in loc de puscarie, sef de partid???

Corrado Cattani
17 martie 2012
Cea mai proastă mișcare...

pe care a putut-o face PC-ul, primind și cocoțând în fruntea organizației locale pe unul cu bube-n cap. Dar oricum PC avea o imagine proastă de partid de buzunar, așa că ce mai contează. În altă ordine de idei... soacra nu-i mai trăiește, s-o instaleze și pe dânsa vice-ceva? Nepoței, cumnați, n-are? Că văd că se reinventeză nepotismul.

Daniel
2 aprilie 2012
Banias

Am fost coleg de scoala cu acest Banias Mircea din clasa I pana in clasa a X-a. A ramas lafe de inganfat acum ca si atunci. Deh... tacsu era navigator. In alta orine de idei. Acum ca a parasit barca gaurita a puterii si ca a migrat in pur spirit romanesc la opozitie a devenit rau, nemernic tradator. Interesanta al dracu politca asta romaneasca. Dca vi in barca noastra esti un cadru de nadejde. Daca pleci la opozitie esti o lichea. Intreb si eu: Cand a fost Banias lichea: Cand era in PDL sau cand este in PC?

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 01 Februarie 2012
Stire din Politică-Administrație : Mircea Banias și-a dat demisia din PDL
Pagina a fost generata in 1.667 secunde