Mircea Banias a schimbat macazul. A lăsat PDL și a trecut la PC

1863
10
Mircea Banias a schimbat macazul. A lăsat PDL și a trecut la PC - banias1318426600-1328166668.jpg

Articole de la același autor

Cu doar câteva luni înainte de alegeri, senatorul constănțean Mircea Banias a demisionat, ieri, din PDL și a trecut la PC. Potrivit unor surse din cadrul Senatului, Banias și-a anunțat, ieri, colegii din grupul senatorial al PDL de intenția sa. Cu toate eforturile lui Vasile Blaga de a-l face să se răzgândească, Banias nu a dat înapoi.
După cum deja se știe, Mircea Banias este cercetat de DNA în dosarul privind corupția din Vama Constanța Sud - Agigea, pentru aderare la un grup infracțional organizat, trafic de influență și instigare la delapidare.
În cadrul întâlnirii de ieri, Banias le-ar fi reproșat celor de la PDL că l-au pus la zid fără să aibă nicio vină, lucru pe care acum trebuie să-l dovedească în fața procurorilor DNA.
La scurt timp după ce s-a auzit de demisia din PDL a senatorului constănțean, au apărut și celelalte informații tranșate cu ceva timp în urmă. Așa se face că, de fapt, Mircea Banias era în tratative cu cei de la Partidul Conservator de ceva timp. În cadrul întâlnirilor pe care le-a avut cu cei din conducerea PC, Banias ar fi pus condiția că trece la acest partid numai dacă va fi numit președinte al organizației județene de la Constanța și dacă va avea drum drept spre un nou mandat de senator. De altfel, postul de președinte al PC Constanța rămăsese liber cu doar o lună în urmă, după ce Ion Mincă a fost dat afară din PC, deoarece soția sa, Liliana Mincă, s-a înscris în UNPR. Președintele executiv al PC Constanța, Dan Nicolae Rahău, a declarat, ieri, că a fost informat de la Centru că senatorul Mircea Banias va prelua ca președinte interimar organizația județeană a Partidului Conservator de la Constanța.
"Am fost anunțat că senatorul Mircea Banias va veni în această echipă. Probabil, zilele următoare ne vom întâlni și vom discuta exact", a declarat Rahău.

În altă ordine de idei, președintele PDL Constanța, Gigi Chiru, spune că nu a primit nicio informare privind o eventuală demisie din PDL a senatorului constănțean Mircea Banias.
"La organizația județeană nu s-a înregistrat nicio demisie în acest sens. Mă gândesc că, poate, și-a depus demisia la Biroul Permanent Național. De ceva vreme a tot dat semnale că nu mai este interesat de organizația constănțeană a PDL, însă am pus totul pe seama problemelor personale pe care le are cu legea. Eu am sperat să le rezolve și să se întoarcă cu fața la echipa care
l-a ajutat să ajungă parlamentar", a declarat Gigi Chiru.
Mircea Banias nu a putut fi contactat pentru a i se lua un punct de vedere cu privire la decizia sa, deoarece avea telefoanele închise.

Comentează știrea

Unu
2 februarie 2012
Un traseist

Poate sa candideze si din partea lui papa pius tot nu îl va mai alege lumea

costel
2 februarie 2012
mircea banias

a trecut prin pnl,pdl si acum e la pc.se numeste traseism.nu mai are nici o sansa sa ajunga senator..profesional e comandant de nava dar n-a profesat niciodata..asta e banias.adio si un praz verde.

Hanibal
2 februarie 2012
omul muscă

Cine trece de la un partid la altul ca sa fie ales sau numit intr-o functie,comite un act scarbos si demoralizator pentru cetateni,in special pentru tineret.Banias,omul musca,a trecut din tomberonul de gunoaie unde n-a produs decat mușiță in ograda unde Voiculescu i-a oferit o flegmă cleioasă.Politicianismul a creat categoria transfugilor si voiajorilor,a ciocoilor care,imediat dupa dezertare primesc prețul trădării.Banias e fericit.Acum se poate imbratisa voios cu Mazare,asa cum a invatat de la Hasotti zis Puiu.Acesti indivizi stransi in USL sunt creatorii homosexualității politice.Se recunosc dupa miros si se iubesc in haznaua politicii.

Tila
2 februarie 2012
Traseism politic

Bine zis Hanibal , bravo. Eu am vomitat de atata .... Salve .

Geo
2 februarie 2012
Si cei de la PC au hemoroizi

Cred ca cei de la PC au hemoroizi. Cum poti primi un asemenea om care va decredibiliza partidul?Faptul ca a parasit barca puterii este in avantajul USL dar prejudiciul de imagine este imens.

Magda
2 februarie 2012
Cine pe cine

Banias n-a plecat, ci a fost gonit din pdl, un partid in care colcaie delatorii, impostorii, tziganii, oameni fara caracter care l au sapat pe Banias pana au obosit

un coleg
2 februarie 2012
imi iau jucaria si plec...

Cu astfel de oameni si proceduri de copii intarziati mintal sa nu se mire plebea cand in capul urbei o sa-l aiba tot pe incapabilul actual

Pluto
2 februarie 2012
ce face ciolanul din om...........

Asta e consecinta faptului ca partidele politice nu isi aleg bine candidatii la diferite functii si deminitati in stat. Urata chestie: sa parasesti corabia acum, cand da semne ca se scufunda. Dar fripturistii nu tin cont de culoare politica, nu tin cont de doctrina, de voturile celor care i-au pus in functie. Fiecare isi cauta un loc caldut. Avem nevoie de lideri precum Traian Basescu si Emil Boc, nu de lasi si fripturisti. Pacat de voturile irosite!

CIOLĂNEL
2 februarie 2012
FAȚĂ DE CIOLĂNAR

S-a orientat unde-i ciolanul mai cărnos, mai ales când a citit în presă că în PC-ul tuciuriului dacă ești șmecher câștigi și 50.000 de euro pe zi. De mâine se abonează la ant.3 sau 2 și începe să arunce cu lături. Javrele la javră trage.

O,KARA
3 februarie 2012
PC lada de gunoi?

Prin acceptarea traseistlor(Ciuhodaru,Nistor,Banias s.a.)se decribilizeaza USL-ul.Tradeaza PDL-ul,vin pe locuri eligibile,iar dupa alegeri infiinteaza alt UNPR sau prtid de tradatori care prin santaj va subjuga in continuare statul roman. Dupa ce a decapitat org.judeteana si locala(MEDGIDIA)Dl.RAHAU,a primit ceea ce a meritat.Oare isi cauta alt partid?Voiculescu i-a oferit pentru tradare lui Banias singurul loc eligibil din judet.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 01 Februarie 2012
Stire din Politică-Administrație : Mircea Banias și-a dat demisia din PDL
Miercuri, 01 Februarie 2012
Stire din Politică-Administrație : Ședință la PDL Constanța
Pagina a fost generata in 2.573 secunde