Chiru: "Banias a trădat pentru interesul personal"

2282
7
Chiru:
Președintele Organizației Județene a PDL Constanța, Gigi Chiru, susține că plecarea senatorului Mircea Banias din PDL era demult preconizată.
"Știam că poartă discuții cu PSD Constanța, de aceea singura surpriză a fost că a plecat la PC. Probabil acolo i s-au promis încă patru ani de imunitate parlamentară. Zvonurile care circulau în partid precum că el era un cal troian au fost confirmate de însuși Banias. Ceea ce este de neînțeles este de ce Mircea Banias nu a comunicat cu partidul, cu conducerea, cu membrii care l-au votat și l-au susținut. Ușa noastră a fost mereu deschisă, însă el a ales să se izoleze. Sentimentul general în partid este că Banias a trădat pentru interesul personal, conform sintagmei scopul scuză mijloacele", a declarat Gigi Chiru.
El a mai precizat că, în opinia lui, prin plecarea din PDL, Mircea Banias a confirmat faptul că activitatea sa politică a fost doar o luptă pentru scaun și nimic altceva.
"Pe de altă parte, poate este mai bine așa, poate este mai bine ca oamenii slabi sau anchetați să plece din partid. În această perioadă nu avem nevoie de verigi slabe, care să ne tragă în jos. Nu avem nevoie de partizani ai PSD-ului, de oameni care pe la spate să negocieze funcții, afaceri și cine știe ce altceva. Mai mult, nu avem nevoie de un cal troian în interiorul partidului", a mai spus Chiru.
În altă ordine de idei, președintele PDL Constanța a ținut să precizeze că Mircea Banias a fost înțeles de către partid în momentul în care a fost anchetat.
"Nu i s-a întors nicio clipă spatele, așa cum pretinde, deoarece am înțeles că este treaba justiției să spună dacă este sau nu vinovat, și nu a noastră. Însă gestul său de a-și asigura scaunul pentru încă patru ani mă face să mă gândesc că Banias se simte vinovat și nu a vrut să riște nimic. Am fost colegi până astăzi, de acum încolo vom fi adversari politici", a încheiat Chiru.

Comentează știrea

viorica
3 februarie 2012
banias

a scapat pdl-ul de o JAVRA.pc-ul s-a grabit sa-l gazduiasca.aveti grija cae maidanezbolnav de jigodie si se ia.ori ce ar face nu mai are nici un viitor politic si profesional.mars javra.

Ampoitza
3 februarie 2012
Branza de oaie amestecata cu vaca

Parerea despre Banias,e proasta-insa despre Jiji l`amorozo,e mult,mult mai proasta.pentru PC-o bila neagra,primindu-l.Atentie,insa:PDL Constanta,ii plin de d-alde mache.As da un sfat pedelacilor din Constanta,prin a-si aminti de "duelul":Mazare-T.Barde(vezi cine a castigat si de ce=recunoscut si de Barde!!!???)

black
3 februarie 2012
culoare

ce lustru are gigi !!! oare ce crema de ghete foloseste ?

ath
3 februarie 2012
Maurul si-a facut datoria,

Maurul trebuie sa plece.Cine a folosit pentru prima data termenul de "scena politica",sigur nu a gresit. La portile Bizantului,politica este ca o piesa de teatru in care politicienii sunt niste actori bine platiti iar noi suntem simpli spectatori.In cazul de fata actorul Banias a iesit din scena.Actorul merita aplaudat.La noi,scenariul alegerilor locale a fost "scris" cu multi ani in urma la Bucuresti.Constanta a fost prin intelegere, este si va fi fieful neocomunistilor.De 12 ani pe scena politica constanteana se joaca acceasi piesa de teatru politic.Mazare si "echipa mea" intra in cursa electorala iar celelalte partide politice joaca rolul opozitiei. Pentru stagiunea electorala din 2012,stim din vreme cine va fi viitorul primar.Banias si actorii politici din PDL si-au jucat bine rolul.In campaniile electorale trecute, actorul Banias a reusit sa mimeze rolul de opozant al lui Mazare.Dar in culise Banias a facut tot posibilul sa dezorganizeze partidul in asa fel incat sa sa-l scoata din cursa electorala.Actorul a jucat bine,actorul va pasi pe COVORUL ROSU si va fi premiat cu o casa nationalizata in centrul istoric,un hotel sau un teren de casa.Asa se explica siguranta,calmul,indiferenta si aroganta lui Mazare.Banias este un actor talentat,Banias este aplaudat, Banias a ridicat "sala" in picioare.

5. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

6. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

eu,cainele maidanez constantean(vorbesc in numele celor 20 000 caini maidanezi din CTA) DECLAR MANDRU CA SUNTEM NR 1 PE TZARA LA MAIDANEZI PE CAP DE LOCUITOR CONSTANTEAN
3 februarie 2012
primarului vesnic absent si drogy,primariei cu cohorta de angajati care nu fac nimic si ecarisajului care toaca frunze la (culmea ironiei!)caini:))..

Eu, ca un caine maidanez ce ma aflu pe strazi, declar urmatoarele: 1. sunt un caine al nimanui, deci nimeni nu este responsabil de comportamentul meu pe strazi 2. mi-e foame intotdeauna! caut oriunde si ma bat cu ceilalti caini pentru mancare, iar daca nu gasim, atunci atacam oamenii in speranta ca vom gasi ceva prin plasele lor. Daca nu, atunci macar sa ii capsam bine sa ne tina minte! 3. noi, cainii, avem simtul teritoriului foarte dezvoltat. Orice intrus nu este binevenit si trebuie muscat. Exceptie fac (nu e sigur niciodata insa) babele fara ocupatie care ne mai dau de mancare dimineata. 4. avem o mare ura pe biciclisti si motociclisti: trebuie dati jos de pe ciudateniile astea cu doua roti! 5. nu suportam oamenii care poarta gluga sau care vin cu plase mari de la piata: trebuie capsati urgent! 6. noaptea ne vine cheful cel mai mare sa urlam la luna, sa ne batem intre noi sau cu alte haite din vecinatate (sa moara de oftica aia de se duc a doua zi la scarbiciu) 7. ne place foarte mult sa atacam din spate, iar daca si reusim sa muscam, crestem pe scara ierarhica din haita 8. ii uram foarte tare pe cei da la ONG-uri care pretind ca ne iubesc, dar ne lasa pe strazi singuri, fara hrana! Iarna inghetam de frig, iar vara ne sufocam de caldura, iar ei se scalda in banii alocati pentru ingrijirea noastra! 9. nu ne intereseaza ca ne rahatim pe orice trotuar si strada, important e sa fie cat mai mult si sa ramana acolo, ca sa se stieeee...ca suntem prezenti! 10. suntem stapanii strazilor si deci toata lumea trebuie sa se dea la o parte din fata noastra! De exemplu: ne place unora dintre noi sa alergam dupa masini ca sa muscam din cauciucuri, iar daca se nimereste vreun nefericit in goana noastra dupa masina, ne multumim atunci cu el! Avand in vedere ca m-am saturat pe strazi, va rog faceti ceva: ori ma duceti intr-un adapost si ma ingrijiti, ori ma eutanasiati! Daca nu sunteti in stare sa ma ingrijiti cum trebuie sau sa ma dati in adoptie unor stapani resonsabili si sanatosi la cap (care nu imi vor da drumul inapoi pe strazi), va rog din toata inima sa ma eutanasiati! Va multumesc!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 01 Februarie 2012
Stire din Politică-Administrație : Mircea Banias și-a dat demisia din PDL
Miercuri, 01 Februarie 2012
Stire din Politică-Administrație : Ședință la PDL Constanța
Pagina a fost generata in 0.6032 secunde