Iorguș a obținut 1,5 milioane de lei de la Boc pentru căldura Mangaliei

659
2
Iorguș a obținut 1,5 milioane de lei de la Boc pentru căldura Mangaliei - pdlzanfiriorgus15091316973036131-1328218903.jpg
Guvernul a alocat ieri suma de 1,5 milioane de lei pentru a debloca situația căldurii la Man-galia, în urma demersurilor repetate ale deputatului PDL Zanfir Iorguș pe lângă premierul Emil Boc. Într-o declarație de presă, primul ministru a confirmat implicarea executivului în remedierea situației foarte grave de la Mangalia, zeci de mii de persoane îndurând frigul din apartamente din cauza datoriilor imense lăsate de fostul primar Claudiu Tusac.
Pentru a specula acest ajutor în plan politic, președintele CJC a încercat ieri să își asume meritele intervenției Guvernului, uitând că instituția și partidul pe care le conduce sunt primele responsabile de dezastrul de la Mangalia.
"Mă surprinde tupeul lui Nicușor Constantinescu referitor la situația de la Mangalia. Îi reamintesc acestuia că este în mod direct răspunzător de ceea ce se întâmplă acum. În primul rând pentru că a propus și oblăduit un primar iresponsabil care și-a bătut joc de bugetul orașului, a cheltuit toți banii pe tot felul de prostii și a lăsat datorii de aproape 400 miliarde de lei. În al doilea rând, dacă tot îl durea pipota pe Constantinescu de problema căldurii de la Mangalia, putea rezolva situația foarte simplu încă de la început, alocând fonduri de la CJC. Dar nu a făcut-o, deși acesta este principalul rol al CJC, de a echilibra bugetele primăriilor și a interveni în situații critice. Nu a făcut nimic", ne-a declarat deputatul PDL Zanfir Iorguș.

Comentează știrea

egoist
3 februarie 2012
Pezevenghi

Mare pezevenghi esti tu! Pana acum ai dat caldura cu pipeta ca sa simtim acum ce cavaler pe cal alb esti! Ai venit in ceasul al 12 lea sa ne salvezi de inghet? Dar pana la codul portocaliu de ger unde ai fost? Sa-ti spun eu? Ai fost la caldura in parlament, regland afacerile familiei! Tampit sa fie al de te-o mai alege dupa ce ne-ai inghetat in case, ne-ai distrus peretii si ne-ai imbolnavit copiii... Vise, taica, vise de crezi ca vei mai fi primar la Mangalia!

Tila
3 februarie 2012
Caldura la mangalia

Nu inteleg. Cine a rezolvat : dl. Iorgus sau dl. Constantinescu. Aseara la TV Neptun dl. Constantinescu a spus ca a rezolvat-o dansul . Cum este Cuget Liber ? Care este adevarul ? Cine minte ?

Articole pe aceeași temă

Marţi, 31 Ianuarie 2012
Stire din Politică-Administrație : Conferință de urgență la Mangalia
Miercuri, 01 Februarie 2012
Stire din Eveniment : Mangalia în FALIMENT
Pagina a fost generata in 0.3807 secunde