Mangalia, căldură cu porția la - 15 grade

1031
5
Mangalia, căldură cu porția la - 15 grade - 60225651-1327865805.jpg
Reprezentanții asociațiilor de locatari din Mangalia s-au întâlnit ieri, în jurul orei 10.00, cu membrii Consiliului Local, în frunte cu viceprimarul Constantin Filimon, pentru o nouă "rundă" de dezbateri și negocieri. Potrivit consilierului din partea PDL, Paul Foleanu, în urma discuțiilor s-a decis ca energia termică să fie furnizată în continuare în regim de avarie după următorul program: după-amiază de la ora 17.00 la 24.00, iar dimineața de la 5.00 la 10.00. De asemenea, a explicat Foleanu, mâine se va supune la vot ca prețul la gigacalorie pentru populație să fie 350 de lei. Proiectul va fi dezbătut în cadrul unei ședințe extraordinare, când va fi supus votului și bugetul pentru anul în curs.

"Vrem ca prețul către populație să fie de 350 de lei + TVA și vom vota asta în ședința extraordinară de marți. Restul, ce rămâne până la prețul de furnizare al companiei de termoficare, va subvenționa primăria. Tot atunci cred că se va discuta și bugetul pentru 2012. Anul acesta va fi unul destul de dificil pentru că Primăria Mangalia are deja datorii de 300 de miliarde, datorii cauzate de fostul primar Claudiu Tusac. Până acum am reușit să facem aprovizionare de combustibil pentru căldură utilizând banii pe care i-a acordat compania Daewoo pentru taxele și impozitele aferente anului 2012. Mai departe vom plăti tot din ce se va colecta din taxe și impozite", a explicat consilierul democrat-liberal. 

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

grigoras dan
30 ianuarie 2012
caldura la mangalia

cum poate sa se minta in halul asta.astazi 30 ian 2012 la mangalia nu este caldura si e ora 18,35.doamne cata minciuna pe oamenii astia care au transformat lupta oarba pt. putere in chinul populatiei.rusine oameni politci oricare ar fi culoarea acestora.toti o apa si un pamant.RUSINE

Theodora
30 ianuarie 2012
o miscare de culori

E poveste veche cu caldura in Mangalia de pe timpul Impuscatului,dar sincer a fost o perioada mai buna ,pina sa vina acest domnPrimar Tusack.Nu stiu cine l-a infipt acolo in functie,dar numai lucruri rele a facut.A aruncat banii Primarie (ai oamenilor de fapt)pe fereastra ca pe niste coji de seminte.Asta eu l-as impusca.E de condamnat pus la zid oameni buni,cei dela Constanta,ce a-ti facut a-ti dormit nu a-ti vazut ce face nazdravanul asta de Tusack?D-le Palaz,te-ai ci-ci-it pina l-ai indepartat ,ca asta a avut timp sa-si vada de bugetul lui transferind banii dela primarie in conturile pe care le are.In fine cred ca acolo e o lupta de culori politice ,iar cetatenii Mangaliei sufera ca intot-deauna,pentru ca sintem la capatul pamantului,nu vede nimeni si nu aude nimeni.Caldura nu este si nici nu v-a fi,or v-a fi cu niste preturi ca oamenii vor fi datori vinduti,mai ales ca sint 50% someri.Sa auzim numai de bine

Ilie S
31 ianuarie 2012
Ultima ora

De ultimă oră: In calitate de cetatean al orasului Mangalia, m-am adresat postului T.V.Neptun, in seara zilei de 30 ianuarie, pe la orele 20.25. Doream sa atrag atentia redactorilor de stiri asupra situatiei de la Mangalia. In cea mai friguroasa zi ( si noapte) a anului, sistemul de termoficare nu functioneaza si, mai mult de 30 000 de locuitori ai Municipiului Mangalia stau in frig. O operatoare, intelegand despre ce este vorba mi-a facut legatura cu domnul Ciprian Paun, reporter, un domn amabil de altfel. I-am prezentat situatia de la Mangalia. I-am spus ca mi se pare nepotrivit ca postul de televiziune TV Neptun, sa trateze cu indiferenta acest subiect. Postul de televiziune local TV Neptun este cel de la care asteptam rezolvarea multor dintre problemele noastre, prin expunerea acestora atentiei opiniei publice. Mi-a raspuns ca se cunoaste situatia, ca s-au mai primit informatii pe aceeasi tema pe mai multe canale, dar nu s-au dat publicitatii. Raspunsul lui a fost: "Am si eu sefi, nu pot sa trec peste ei". Asadar, trebuie sa intelegem ca aceasta criza a caldurii din Mangalia este gestionata de la Constanta. Că patronii postului de televiziune Neptun doresc ca acest lucru să nu fie cunoscut, să fie trecut sub tacere, pentru ca să nu se intervina din exterior. Iar populatia orasului supusa acestei situatii, (care nu era posibila nici pe vremea lui "Impuscatu' ") sa inteleaga bine cine este stapanul in judet. Halal ! Unde este promisiunea domnului Nicusor Constantinescu ca va rezolva problema caldurii la Mangalia ?? Cine este urmatorul primar pe care vreti sa-l sustineti? Că si pe Tusac tot voi ni l-ati "cadorisit" si, uite in ce hal ne-a adus!!! Un locuitor al Mangaliei, Ilie S.

suleyman
31 ianuarie 2012
mangalia.... se intorc vapoarele

Pai mai fratilor va tot spun ca santeti napaditi de vinituri care va conduc destinele....va-ti unplut de moldoveni ,olteni si bucuresteni....si nu numai....geaba strigati de frig..astia o duc bine cu salarii mari si profituri pe masura.....alungatiii o data..

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5421 secunde