Conferință de urgență la Mangalia

468
2
Conferință de urgență la Mangalia - primaria-1327998578.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, începând cu ora 13.00, în sala de consiliu a Primăriei Municipiului Mangalia viceprimarul Constantin Filimon va organiza o conferință de presă pe tema lipsei căldurii din locuințele cetățenilor din Mangalia. Menționăm că, deși inițiativa îi aparține viceprimarului din partea FD, la întrevederea cu presa au fost chemați și ceilalți membri ai Consiliului Local Mangalia. În plus, reamintim că tot astăzi, începând cu ora 17.00, va avea loc o ședință a CL în care se va supune la vot modificarea prețului de furnizare a gigacaloriei către populație și aducea acestuia la valoarea de 350 de lei. Vom reveni.

Comentează știrea

Misu S
31 ianuarie 2012
Care caldura????

Care caldura fratilor? Cand nu le trebuie lor ne mai dau noua cateva calorii, acolo. Luati intreprinderea de termoficare din mana hotilor. Acum sunt suficiente motive, si cred ca si ei si-au cam atins scopul au muls suficient de la bugetul local, ca sa-si acopere investitia. Numai ca au calcat stramb si pot fi trasi la raspundere in justitie. Deci, pe ei, pe mama lor ...

2. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8955 secunde