Se împarte "cașcavalul" la PDL Constanța

1012
1
Președintele Organizației Județene a PDL Constanța, Gigi Chiru, i-a convocat pe membrii Biroului Permanent Județean la o ședință care a avut loc aseară.
În cadrul întâlnirii, urmau să se facă propuneri pentru candidații la Parla-mentul României, candidații pentru Consiliul Județean și municipiile județului Constanța. Discuțiile au durat câteva ore iar până la închiderea ediției nu se luaseră măsuri concrete privind candidații, ci numai simple propuneri mai mult sau mai puțin mulțumitoare.
Cu toate acestea, în pauză, Gigi Chiru a precizat că, pentru moment, s-a stabilit un responsabil pentru Colegiul 9 care până mai ieri a fost condus de senatorul Mircea Banias plecat la PC.
"S-a stabilit ca Florian Constantin să preia funcția de președinte a Colegiului 9 ca interimar. El ar putea candida pentru o funcție parlamentară, însă numai dacă propunerea va fi validată și de Biroul Permanent Național", a precizat Gigi Chiru.
El a mai spus că nu dorește să facă mai multe declarații, urmând ca săptămâna viitoare să organizeze o conferință de presă în care să anunțe cu exactitate candidații Partidului democrat Liberal de la Constanța.
Pe surse au apărut totuși, anumite informații. Astfel, Tudorel Calapod, Dumitru Learciu și Gheorghe Halici ar fi propunerile pentru Colegiul 1, iar Vasile Frâncu ar fi propunerea pentru Colegiul 3. Pentru Colegiul 4 s-a făcut propunere pentru Paul Brânză și Constantin Chirilă iar la Colegiul 5 pentru Paul Foleanu. Colegiul 6 i-ar reveni lui Hristu Tararache iar cel cu numărul 9 lui Iuri Pancencu. Pe de altă parte, propunerile pentru Consiliul Județean Constanța sunt actualul prefect Claudiu Iorga Palaz și primarul localității Castelu, Nicolae Anghel.
Surse din cadrul partidului susțin că edilul din Castelu nici nu vrea să audă de o candidatură la CJC spunând clar și răspicat că el dorește o funcție de parlamentar. Mai exact, Nicolae Anghel a transmis colegilor de partid că vrea să fie numit președinte pe Colegiul 2 unde va candida ca deputat.

Comentează știrea

nick
3 februarie 2012
deputat

tin-te tare nea cutare,avem nevoie de-un taran deputat de castelu.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 01 Februarie 2012
Stire din Politică-Administrație : Ședință la PDL Constanța
Pagina a fost generata in 0.7525 secunde