Anastase: "Îmi doresc să-l văd pe Ungureanu confirmând, nu îi va fi ușor"

373
1
Președintele Camerei Deputaților, Roberta Anastase, a declarat că își dorește "din tot sufletul" să îl vadă pe primul-ministru Mihai Răzvan Ungureanu confirmând, deși acestuia nu îi va fi ușor. Anastase a mai spus că îl va sprijini pe premier fără rezerve în mandatul pe care îl are.
"Răzvan Ungureanu este unul dintre oamenii pe care îmi doresc din tot sufletul să îi văd confirmând. Dar nu îi va fi ușor în momentul de față și ceea ce îmi doresc și lucrul pentru care îl sprijin fără rezerve este să reușească în mandatul pe care îl are. (Mihai Răzvan Ungureanu - n.r.) vine după o guvernare pe care noi am dus-o tare greu și în care a trebuit să luăm foarte multe decizii dificile și această continuare a guvernării îmi doresc să fie dusă la capăt cu succes și asta îi va aduce și lui punctele necesare", a declarat Anastase, ieri, într-o confe-rință de presă susținută la Ploiești.
Președintele Camerei Deputaților a ținut să precizeze că, prin comparație cu liderii opoziției Crin Antonescu și Victor Ponta, premierul Ungureanu câștigă la capitole precum "calitate", "pregătire" sau "educație".
"Dacă începem să-l comparăm pe Mihai Răzvan Ungureanu cu Victor Ponta sau Crin Antonescu, evident că aici lucrurile sunt pentru toată lumea destul de clare: diferența de calitate, de pregătire, de educație este una care îl favorizează net pe Răzvan Ungureanu. Dar mergem mai departe pentru că întotdeauna noi ne-am raportat la oameni și nu la ceilalți oameni politici", a afirmat Roberta Anastase, răspun-zând unei întrebări.

Comentează știrea

rex
15 martie 2012
serpuitorul Ungureanu

Bineinteles ca nu poti compara unul ca Ungureanu, alunecos in actiunile puplice (spionul tot spion) cu niste persoane normale iar calitatea, pregatirea si educatia numai voi o vedeti a fi in favoarea lui Ungureanu. De la o posta numirea lui in functie este facuta pentru a pacali pe cei naivi.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2881 secunde