"Mă interesează averile care scapă taxării"

514
Premierul Mihai-Răzvan Ungureanu a criticat activitatea instituțiilor implicate în combaterea evaziunii fiscale și a precizat că el este interesat de averile care scapă taxării.

"Nu pot să fiu mulțumit în momentul în care văd că o acțiune sancționatorie a organelor fiscale - Gardă Financiară, Administrație, Vamă - atinge neapărat mica taxare. Nu mă mulțumește în niciun fel să văd o armată de inspectori fiscali care răvășesc florile într-o piață. Nu aceasta este problema mea neapărat. Mă interesează averile care scapă taxării, mă interesează tonele de legume și de fructe care intră în fiecare zi în România", a spus Ungureanu.

În context, el a menționat ca domenii unde Garda Financiară trebuie să intervină mai bine în domeniul evaziunii fiscale din comerțul cu legume și fructe, combustibili, alcool. "Sunt domenii unde intervenția organelor fiscale, a vămii, a administrației, a Gărzii Financiare nu se face vizibilă", afirmat șeful Executivului, la TVR1. De asemenea, premierul s-a arătat nemulțumit de combaterea fraudelor în domeniul returnării de TVA. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3969 secunde