Au fost inaugurate alte două blocuri din cartierul Baba Novac

1262
Au fost inaugurate alte două blocuri din cartierul Baba Novac - blocuri-1330029202.jpg
În cursul zilei de ieri, au fost inaugurate alte două blocuri, situate în cartierul construit de administrația locală Constanța în zona Baba Novac. La eveniment, au participat, pe lângă noii proprietari și zecile de curioși, mai mulți reprezentanți ai Primăriei Constanța, precum și ai filialelor partidelor politice din județ.
Mai puțin fastuoasă decât cea precedentă, inaugurarea de ieri a avut ca scop darea în folosință a apartamentelor situate în cele mai noi construcții din cartierul pentru tineri. Potrivit primarului Radu Mazăre, acestea nu sunt ultimele blocuri, administrația locală având în plan atingerea numărului de 18 clădiri vehiculat la demararea proiectului prin trei construcții noi. Până în prezent, au fost investite aproximativ 10 milioane de euro, bani care au provenit în cea mai mare parte de la constructori, cu o contribuție din partea administrației municipale Constanța.
Menționăm că, printre cei prezenți la inaugurare, au existat și șefi ai asociațiilor de proprietari care au avut câteva aspecte de reclamat la adresa locuințelor pe care le-au cumpărat de la Primăria Constanța. Unul dintre aceștia, președintele asociației de locatari a blocului BN6, i-a specificat primarului că oamenii din clădire doresc să achiziționeze centrala de termoficare, aferentă construcției. Acesta a specificat că s-a luat această decizie în urma costurilor foarte ridicate pe care trebuie să le achite pentru căldură și care s-ar reduce semnificativ dacă centrala ar fi în gestiunea proprie a locatarilor. Mazăre a specificat că RADET-ul poarte vinde aceste centrale, în rate eșalonate pe șase ani, cu o dobândă de 15%, dacă locatarii chiar își doresc acest aspect și au putere de cumpărare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0322 secunde