Ce i-a scris prefectul Palaz, "istericului primar Mazăre"

600
3
Ce i-a scris prefectul Palaz,
Într-o postare pe blogul său personal, prefectul Claudiu Palaz îl atacă în termeni duri pe primarul Radu Mazăre. Redă, integral textul ce poartă numele "Scrisoare deschisă adresată lui Mazăre, istericul primar al Constanței":

"Mazăre,

Era de așteptat să reacționezi cu nervozitate când vei afla că vreau și chiar fac lumină în ceea ce privește averea ta și a lui Nicușor – partenerul tău de matrapazlâcuri pe seama constănțenilor. Însă reacția ta de cel mai ordinar golan chiar este vecină isteriei, și cred că cei din jurul tău ar trebui să te trezească din starea în care te scalzi de ceva timp, dacă nu mă înșel, cam de când regretatul Corneliu Dida, singurul om integru și echilibrat din preajma ta, v-a părăsit. Te comporți mai dezgustător decât o precupeață de mahala, latri în conferințe de presă și la televiziunea ta, poluând cu invective în stânga și-n dreapta, căci doar atât mai poți.

Îmi amintesc cum l-ai făcut pe Titus Corlățean "fătălău plângăcios", cum ți-ai motivat întârzierea la întrunirea Consiliului Național al PSD spunându-le că vii de la "un pictorial cu patru fete tinere, dezbrăcate". Atunci aruncai vorbele râzând, căci pesediștii tăi oricum nu te iau în serios, ci te tolerează ca pe nebunul Curții. Nu mai departe de acum câteva saptămâni Antonescu și Geoană ți-au dat "stop joc" în fața usl-iștilor adunați din toată țara, de frică să nu mai scapi vreo prostie. Iar acum, când simți că încetul cu încetul eu scot la iveală adevărul, te scălămbăi, pentru că are cineva curajul să spună pe față, cu dovezi clare, ceea ce toată Constanța știe: că ți-ai construit averea pe furt și japcă! Într-adevăr, când în 2004 ai intrat în partidul roșu pentru că aveai de ales între două combinații de litere: PSD și PNA (pentru cei care nu știu, Parchetul Național Anticorupție, actualul DNA) credeai că vei deveni intangibil pe viață. De la Nero încoace toți ca el ați crezut așa. Nimic mai greșit!

Așa că e cazul ca atunci când îmi urmărești activitatea să nu te mai uiți ca melcul la cascadă, ca să vorbesc în limbajul tău, căci pute! Rău de tot. Nu știu cum te suportă bodyguarzii pe care-i porți după tine oriunde te-ai afla și, mai ales, jurnaliștii pe care-i chemi să-ți suporte exhibiționismul. În locul lor, te-aș ignora sau cel puțin aș purta o banderolă albă la braț – semn de grevă japoneză, când îi chemi să te maimuțărești în fața lor, sau aș scoate un cartonaș galben de fiecare dată când deraiezi. Căci cartonașul roșu sigur ți-l vor da alții!"

Comentează știrea

PAPI
3 februarie 2012
BRAVO

BRAVO DOMNULE PREFECT.DE CE NU-L ANTREABA CONSTANTETI, PE ACEST GOLAN DE UNDE ARE BANI SI AVERE, CA EL CAND A VENIT LA PRIMARIE, AVEA DUPA CUM SPUNEA EL, NIMIC MAI MULT, DECAT UN CONSTANTEAN DE RAND, UN APARTAMENT SI ATAT .CUM A LUAT HOTELUL FLORA, SA IASA LA NEPTUN TV, SI SA JUSTIFICE BANI DE VACANTE SI RESTU.MINTE OAMENI CU UN PUI, UN KIL DE ZAHAR, SI UNUL DE ULEI ,CHIPURILE CAI AJUTA DAR DE FAPT AI UMILESTE.

Tila
3 februarie 2012
Mazare

Felicitari dle Prefect. Este incredibil ca poate exista un individ ca Mazare in functia de primar. Este " unic " in Romania si ce este culmea , nu raspunde in fata nimanui pentru comportamentul incalificabil pentru un functionar public. ATENTIE ! Daca nu apare un candidat serios care sa atraga electoratul , la votarea vor invinge cei pe care ii amageste cu cate un pachet .Si el smecherul stie asta. Din ce fonduri da aceste pachete ? Este legal ? In contextul vietii politice tipic romanesti , practica asta este o mita ascunsa ! De ce atata unanimitate in Consiliul Local privind aceste actiuni ?

sever
4 februarie 2012
destituire

Nu inteleg cum un astfel de personaj ramane in functie?Am mai scris;nu se asteapta neaparat alegerile.Un astfel de iresponsabil poate fi demis din functe cat se poate de legal,dar nimeni nu isi ia aceasta responsabilitate.De ce oare?Adica s-a putut suspenda Presedintele si un cacatel cu mot tine toata lumea in sah? Domnule Prefect,trece-ti la viteza superioara!Felicitari si succes!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4872 secunde