Cum ți-ai dori să fie viitorul primar al Constanței?

530
1
Cum ți-ai dori  să fie viitorul primar al Constanței? - falezaconstantabig-1328026917.jpg
O dată la patru ani, puterea se află în mâinile electoratului. Fără pretenția de a atinge toate calitățile portretului-robot al primarului perfect, cititorii noștri încearcă să facă fișa postului unui edil șef după care râvnesc, de la care așteaptă să facă ceva pentru oraș.

Să se gândească la toate nevoile oamenilor

"Eu sunt o fire mai practică, nu mă pricep la filozofat… Mi-aș dori ca viitorul primar să împânzească orașul cu WC-uri moderne, utilate cu toate cele, căci la această oră pute efectiv a urină și este semănat cu rahați pe toate... cele ecologice sunt mai mare sila… vara e un dezastru, toți turiștii au ajuns să se intereseze unde sunt hipermarketuri mai apropiate ca să se ușureze… Nu mai vreau să permit rușinea asta!" (Victoria Dumitru).

Respect față de reguli și legi

Cum s-ar spune, numărătoarea inversă pentru alegerea primarilor a început. Cristiana Dragoș urmărește această rubrică și a considerat că este momentul să-și spună și ea punctul de vedere, însă înainte de asta, reco-mandă tuturor constănțenilor să nu uite că soarta orașului în viitorii patru ani depinde numai de votul lor: "Cunoștințele mele spun că vor un primar pe cinste, devotat orașului și problemelor oamenilor, dar nici nu-și mai aduc aminte când au votat ultima oară. Eu cred că trebuie să se dea o lege ca votul să fie obligatoriu. Normal că mai multe voci pot decide mai bine decât una singură". Referitor la calitățile primarului potrivit Constanței, cititoarea noastră consideră că este nevoie de un om în primul rând corect, care să aibă respect față de reguli și legi.

Să fie dușmanul mizeriei

Elena Mardare ar fi cea mai fericită constănțeancă dacă viitorul primar va asana orașul de munții de gunoaie, care tronează atât la periferie, cât "în locuri în care nici măcar nu te aștepți, ați scris mult pe tema asta... Cum s-ar zice, afară e vopsit gardu’, înăuntru…".

Un om înțelegător

Mariana Butu și-ar dori ca viitorul primar să fie "înțelegător pentru oameni și responsabil cu orașul. Adică să facă din Constanța un oraș de vis, dar nu de vis urât, cum este acum. Iar oamenii să nu mai aleagă pe cine pică sau le dă o sacoșă!".

Comentează știrea

salina
1 februarie 2012
Oras prosper

Sa fie un Dobrogean poate chiar Constantean, sa stie si sa respecte istoria orasului si a locurilor , si sa respecte oamenii si valorile acestui oras.Respectare istoriei a valorilor culturale locale si puterea gospodarului vor putea transforma orasul Constanta in cee ce ar fi trebuit sa fie cu mult ianinte. UN ORAS PROSPER pentru cetateni. fara milogi si ruine si promiscuitate.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3605 secunde