Petrecere de Dragobete la Cumpăna

861
Primarul localității Cumpăna, Mariana Gâju, organizează, astăzi, "Sărbătoarea tinereții și a iubirii - Dragobetele", sub îndemnul "Iubește românește!".
Astfel, astăzi, începând cu ora 11.00, administrația publică locală va aduce bucurie unui număr de 50 de familii care vor primi la domiciliu pachete constând în produse alimentare. Potrivit edilului din Cumpăna, cele 50 de familii se confruntă cu nevoi speciale, însă încă se mai au unul pe celălalt.
"De Dragobete, la Cumpăna, cuplurile tinere și vârstnice se întâlnesc pentru ca iubirea lor să țină tot anul, precum a păsărilor ce se logodesc în această zi, pentru a omagia perpetuarea vieții pe pământ, păstrarea vie a dragostei unul față de celalalt și a dragostei față de semeni", a spus primarul Mariana Gâju.
Pe de altă parte, începând cu ora 16.00, 130 de cupluri de toate vârstele se vor întâlni în sala de spectacole a Casei de Cultură din Cumpăna, pentru a sărbători într-un cadru festiv ziua de Dragobete. Cei prezenți vor fi întâmpinați de o atmosferă de antren susținută de Formația "Frații Costea" din Cumpăna, precum și de alte surprize oferite de organizatori.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Ianuarie 2012
Stire din Eveniment : Arde o casă la Cumpăna!
Pagina a fost generata in 0.4067 secunde