Cum arată lista candidaților ARD

"BĂTĂLIA" PE COLEGII. Iată cu cine vrea Gigi Chiru să bată USL-ul la Constanța

2021
6

Articole de la același autor

Conducerea PDL Constanța a comunicat joi seară lista completă a celor care vor reprezenta Alianța România Dreaptă la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Astfel, primul nume despre care autorii comunicatului afirmă că a fost validat în cadrul ședinței Colegiului Director, este cel al Oanei Maria Floarea. Aceasta va candida pe Colegiul 1, unde îl va avea contracandidat pe actualul deputat din partea USL, liberalul Gheorghe Dragomir. Este vorba de regiunea care cuprinde loca-litățile Cogealac, Fântânele, Târ-gușor, Mihai Viteazu, Săcele, Istria, Corbu, Năvodari, Lumina, Grădina și Nicolae Bălcescu.

Pe Colegiul 2, BPJ al PDL a vali-dat candidatura Cameliei Pleșca. Pentru a câștiga voturile oamenilor din localitățile Medgidia, Hârșova, Ciobanu, Crucea, Cuza Vodă, Gârliciu, Ghindărești, Horia, Mihail Kogălniceanu, Pantelimon, Saraiu, Seimeni, Silistea, Topalu și Tortoman, Vulturu, Pleșa se va lupta cu liberalul Mihai Lupu, dar și cu fostul pedelist, actualmente pesedist, Tudor Nădrag. Reamintim faptul că, primarul orașului Hârșova a de-clarat că dacă nu va putea candida din partea PSD, va opta pentru o candidatură independentă.

Colegiile 3 - 8

Pe Colegiul 3, ocupat actualmente de pesedista Cristina Dumitrache, ARD Constanța a decis să îl lanseze pe Stelian Gima. Precizăm că această regiune cuprinde orașele Băneasa și Cernavodă și comunele Adamclisi, Aliman, Chirnogeni, Ciocârlia, Cobadin, Deleni, Dobromir, Inde-pendența, Ion Corvin, Lipnița, Mircea Vodă, Oltina, Ostrov, Peștera, Rasova și Saligny.

Deputatul Constantin Chirilă rămâne candidatul partidului pentru Colegiul 4, respectiv pentru zona în care sunt incluse orașele Negru Vodă, Murfatlar și Ovidiu și comu-nele Albești, Amzacea, Bărăganu, Castelu, Cerchezu, Comana, Dumbrăveni, Mereni și Poarta Albă. Cum în urma negocierilor din cadrul USL, acest colegiu a revenit PSD, alianța va merge pe mâna liderului organizației județene de tineret, Radu Babuș.

Fostul primar al Mangaliei, deputatul, Zanfir Iorguș, rămâne candidatul partidului pe Colegiu 5. Regiunea cuprinde municipiul Mangalia și localitățile 23 August, Costinești, Limanu, Pecineaga și Tuzla. Reamintim faptul că acest colegiu a revenit celor de la PNL, care au decis, recent, să meargă pe mâna lui Victor Manea.

De asemenea, PDL l-a ales pe Iustin Fabian Roman pentru Colegiul 6, ocupat actualmente de pesedistul Eduard Martin. Câș-tigătorul scrutinului electoral va avea în grijă cartierele constănțene IC Brătianu și Faleză Sud, precum și localitățile Cumpăna, Agigea, Eforie, Techirghiol, Topraisar și Bărăganu. Democrat-liberala Corina Gheorghe se va lupta pentru scaunul de deputat pe Colegiul 7 cu pesedistului Mircea Dobre. Precizăm că actualul parlamentar pe regiunea care cuprinde cartierele KM 5, CET, o parte din IC Brătianu și comuna Valu lui Traian, Matei Radu Brătianu, a spus că nu dorește să mai candideze.

Colegiul 8 a revenit colegilor de alianță ai PDL, respectiv Partidului Noua Republică. Candidatul formațiunii va fi chiar președintele organizației județene, Cătălin Anghel, care va trebui să se lupte cu parlamentarul PSD, Manuela Mitrea. Cartierele cuprinse în acest colegiu sunt ICIL, Coiciu, Salvare, Inel 2, Viile, Medeea, o parte din KM 4-5 și zona Centru 1.

Maria Stavrositu, înlocuită

Tot în contextul ARD, fostul prefect Dănuț Culețu a primit Colegiul 9, unde va trebui să se lupte cu Remus Cernea, susținut de PSD. Actualul deputat al PSD, Antonella Marinescu, a decis că nu mai dorește încă un mandat pe Colegiul în care sunt incluse cartierele Palazu, Cireșica, Tic-Tac, Brotăcei, Anadolchioi, Stadion, Tăbăcărie, Faleză Nord și Tomis 2.

Deputatul PDL Maria Stavrositu a fost înlocuită pe Colegiul 10 de consilierul municipal, Florin Gheorghe. Pentru a câștiga voturile oamenilor din cartierele Badea Cârțan, Casa de Cultură, Brotăcei, Tomis 1, Centru 2, Centru 1 și Peninsulă, Gheorghe va trebuie să îi facă față deputatului Mădălin Voicu, care s-a orientat pentru o candidatură la Constanța.

Chiru și Anghel vor la Senat

În ceea ce privește candidaturile pentru Senatul României, precizăm că PDL a decis că Florian Constantin este cel care va încerca să-i "ia fața" ministrului Culturii, Puiu Hașotti pe Colegiul 1. Regiunea cuprinde orașele Năvodari și Hârșova, municipiul Medgidia și comu-nele Cogealac, Corbu, Fântânele, Grădina, Istria, Lumina, Mihai Viteazu, Nicolae Bălcescu, Săcele, Târgușor, Ciobanu, Crucea, Cuza Vodă, Gârliciu, Ghindărești, Horia, Mihail Kogălniceanu, Pantelimon, Saraiu, Seimeni, Siliștea, Topalu, Tortoman și Vulturu.

Primarul Comunei Castelu, Nicolae Anghel, va candida pe Colegiul senatorului PSD Nicolae Moga, adică pentru regiunea în care se află localitățile Băneasa, Cernavodă, Adamclisi, Aliman, Chirnogeni, Ciocârlia, Cobadin, Deleni, Dobromir, Independența, Ion Corvin, Lipnița, Mircea Vodă, Oltina, Ostrov, Peștera, Rasova, Saligny, Murfatlar, Negru Vodă, Ovi-diu, Albești, Amzacea, Bărăganu, Castelu, Cerchezu, Comana, Dumbrăveni, Mereni, Poarta Albă, Mangalia, 23 August, Costinești, Limanu, Pecineaga și Tuzla.

Pedelistul Gheoghe Măndilă va fi contracandidatul lui Alexandru Mazăre pe Colegiul 3. Acesta va trebui să obțină voturile oamenilor din Colegiile 6, 7, 8 de la Camera Deputaților precum și din localitățile Eforie, Techirghiol, Agigea, Cumpăna, Topraisar și Valu lui Traian. Președintele PDL Constanța, Christian Gigi Chiru, se va lupta pentru un scaun de senator pe Colegiul 4, ocupat actualmente de fostul său coleg, Mircea Banias. Regiunea cuprinde localitățile aflate în Colegiile 9 și 10 din Came-ra Deputaților.



Comentează știrea

sava
13 octombrie 2012
Stoarfele PDL

Acesti "candidati" sunt niste inventii de-a lui Chiru.Cum sa castigi alegerile cu asemenea petarde ?

pdl ist
13 octombrie 2012
alegeri

Au fost pusi sa candideze specal oameni care sa piarda. Asta este aranjamentul lui Chiru, Constantin si Gheorghe Florin. Isi platesc si datoriile de la locale. Sa vedem ce le va oferi USL la redistribuire

VOSTRADAMUS
13 octombrie 2012
Niet

Niet, cam asa se vor exprima la vot alegatorii nostri constanteni, liste cu tot felul de hoti, nemernici, care nu lasa locul tinerilor capabili sa scoata Romania din hotie, parsivism, mizerie, minciuna, avarism si mai ales din prostie. Nu vom iesi la vot cu listele de prefacuti din USL si din PDL, toti sunt urgent de inlocuit, nu-i votati ne-am saturat de aceste nume, de acesti idioti care au dobandit averi colosale pe spinarea poporului roman !!! NIET for ever !!!...

gica contra
14 octombrie 2012
hotii de Schiller in versiune romaneasca

De acord cu Vostradamus. Si as mai adauga ca actuala clasa politica romaneasca intruneste 3 superlative: cea mai hoata, cea mai ticaloasa si cea mai aroganta din istoria Romaniei.

coco
14 octombrie 2012
Sfarsitul Ciumei portocali

Chiru, Stavrositu, Florin Gheorghe niste neica nimeni care nu umbla decat sa minta lumea cu promisini desarte. Ati avut timp domnilor sa dovediti de ce sunteti in stare, am vazut genocidul creat de voi si partidul vostru PD`l (spitale inchise, Zmurdul sa`l desfintzati, medicamente lipsa in spitale, pensiile taiate abuziv) , ajunge gata la munca cu voi la sapa in agricultura ca la politica sunteti numai dupa furat, dupa japca GENOCID. Dreapta mincinoasa apune.

naroada
14 octombrie 2012
doar scarbe

toti politicienii sunt o apa s-un pamant,doar de propriile buzunare au grija,si o data la 4 ani mai arunca cate o "momeala"la "narod"in slava popor

Articole pe aceeași temă

Marţi, 09 Octombrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Propuneri pentru Avocatul Poporului
Pagina a fost generata in 0.5147 secunde