Stavrositu nu se lasă: mizează pe sprijinul pedeliștilor din Colegiul 10

350
2

Articole de la același autor

Potrivit unui comunicat de presă din partea deputatului PDL, Maria Stavrositu, miercuri, a avut loc ședința Consiliului de Coordonare pe Colegiul nr. 10, Constanța, ce a întrunit un număr de 197 de delegați, membrii ai Organizației Colegiului 10 ai PDL și președinți ai Organizațiilor de Secții de Votare din regiunea în cauză.


Principala chestiune de pe ordinea de zi pusă în discuție a fost stabilirea candidatului pe Colegiul uninominal nr. 10, la alegerile Parlamentare, ce vor avea loc în luna decembrie a anului curent.

Conform textului, au fost analizate toate propunerile depuse la Biroul Permanent Județean, sub toate aspec-tele, iar delegații Colegiului 10 au decis în unanimitate, prin vot, ca propunerea Organizației Colegiului 10 pentru alegerile Parlamentare să fie Maria Stavrositu. Prin această decizie, spune pedelista, delegații PDL din colegiul 10, "afirmă sprijinul ferm pentru propunerea lor".

"În acest fel, se trage un semnal de alarmă conducerii județene, conducere care ia decizii fără a se informa cu privire la viziunea acestei Orga-nizații de Colegiu, fără a face analize, dezbateri, consultări, sondaje. În plus, candidatura a fost respinsă în ședința BPJ al PDL Constanța, în ziua de 4 octombrie a anului curent, printr-o decizie nestatutară, care încalcă Decizia nr. 2 de către BPJ, din data de 6.12.2012, emisă de Biroul Permanent Național al PDL", afirmă Sta-vrositu.  


Comentează știrea

pisica
14 octombrie 2012
IAR II FACI JOCUL

LUI MAZARE STAVROSITO, ce terenuri iti mai da?

Hermes Kelly Fake
30 octombrie 2014
Hermes Kelly Fake

Stavrositu nu se lasă: mizează pe sprijinul pedeliștilor din Colegiul 10 | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online Hermes Handbag Replica China http://www.susibodmer.ch/cms/cheap-hermes-handbag/hermes-handbag-replica-china-fake-hermes-purses-6722.asp Hermes Kelly Fake http://coolumkitefestival.com/content_images/image/longchamp/cheap-hermes-bag/hermes-kelly-fake-bags-can-be-the-paradigms-of-lavishness.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2298 secunde