Vasile Blaga, la Școala Politică de la Eforie:

"Bătălia principală o dăm cu PSD, dar, uneori, ne facem și între noi zile fripte"

155

Articole de la același autor

Tinerii liberali participă, în perioada 8 - 11 sep-tembrie, la hotel "Dunărea" din stațiunea Eforie Nord, la Școala Politică a Tineretului Național Liberal. În cursul zilei de vineri, participanții au primit primele lecții politice de la copreședintele PNL Vasile Blaga. 


Printre altele, el a afirmat că, în perspectiva alegerilor parlamentare, partidul duce principala bătălie cu PSD, dar că, uneori, și liberalii își fac zile fripte între ei, menționând totodată că dacă aceștia se vor înțelege unii cu alții la fel de bine cum se înțelege el cu Alina Gorghiu, PNL va câștiga. 


"Bătălia principală și acum o dăm cu PSD. Nu trebuie să-i condamnăm pe cei care votează PSD-ul, sub nicio formă. O fac pentru că, din pricina situațiilor din județele, din regiunile respective, nu văd un viitor pentru ei și pentru familiile lor și se mulțumesc cu puțin, stând în ajutoare sociale. Sunt convins că și politica statului este greșită aici, din moment ce un salariu nu e cu mult mai mare decât ajutorul social. Avem probleme și va trebui să le explicăm acestor oameni că sunt și alte soluții, mult mai sănătoase, pentru ei și pentru familiile lor", a spus Blaga, în deschiderea Școlii Politice a Tine-retului Național Liberal. 


El i-a îndemnat pe tinerii prezenți la eveniment să se înțeleagă la fel de bine cum se înțelege el cu copreședintele PNL Alina Gorghiu, precizând că, dacă va fi așa, PNL va câștiga parlamentarele. 


"Uneori, ne mai facem și noi zile fripte unii la alții. Pe surse. Când spui lucrurile într-o asemenea ședință, se numește dezbatere, nu este bârfă. Foarte mulți dintre colegii noștri au activat acum, când se fac listele, vreo patru ani nu prea, în dezbatere publică, nu prea, în bătălia de la locale, nu prea. Foarte mulți își dau unii altora la gioale pe surse, că de ce e mai bun unul decât altul și de unde provine, din ce zonă vine unul și vine altul. Că unii au pus talpa pe alții. Îmi doresc să vă înțelegeți mai bine unii cu alții. Și dacă vă veți înțelege, să știți că acest partid va câștiga", a afirmat copreședintele PNL.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 10 Septembrie 2016
Stire din Politică-Administrație : Deputații vor să modifice legea antifumat
Pagina a fost generata in 3.1715 secunde