BEC a admis protocoalele de constituire a alianțelor electorale USL și ARD

157
Biroul Electoral Central a admis, astăzi, protocolul de constituire a alianței electorale Alianța România Dreaptă (ARD), formată din Partidul Democrat Liberal, Forța Civică și Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat.

Totodată, BEC a admis, astăzi, în ședință, și protocolul de constituire a alianței electorale Uniunea Social Liberală (USL), formată din alianța politică Alianța de Centru Stânga (compusă din Partidul Social Democrat și Uniunea Națională pentru Progresul României) și alianța politică Alianța de Centru Dreapta (compusă din Partidul Național Liberal și Partidul Conservator).

Potrivit BEC, cele două decizii pot fi contestate la Înalta Curte de Casație și Justiție în 24 de ore de la pronunțare de către orice persoană fizică sau juridică interesată.

Potrivit Agerpres, în termen de 24 de ore de la înregistrarea contestației, cel mai târziu la data de 19 septembrie, ÎCCJ se pronunță asupra contestațiilor împotriva deciziei Biroului Electoral Central de admitere sau, după caz, de respingere a protocolului de constituire a alianței electorale. Hotărârea este definitivă și irevocabilă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.705 secunde