Becali a pierdut procesul de calomnie intenat de Dragoș Săvulescu

125
Becali a pierdut procesul de calomnie intenat de Dragoș Săvulescu - gigibecali-1386346501.jpg

Articole recomandate

Patronul stelist, George Becali, a pierdut definitiv procesul de calomnie intentat de fostul acționar dinamovist Dragoș Săvulescu, după ce ÎCCJ a luat act de retragerea recursului formulat de latifundiarul din Pipera. 
Astfel a rămas în vigoare decizia Curții de Apel din luna martie 2013, iar Becali este obligat să-i plătească lui Săvulescu daune de 10.000 lei, scrie Agerpres.
Conflictul dintre cei doi a izbucnit pe 5 decembrie 2011, cu ocazia meciului de fotbal dintre Dinamo și Steaua. 
Supărat că Săvulescu ar fi autorizat difuzarea pe stadionul Dinamo a unui videoclip care conținea ironii la adresa sa, Becali declara atunci în fața camerelor de luat vederi: "Am auzit că nu știu ce-au făcut pe la tabele, e adevărat? Am auzit că nu știu ce oi au pus pe la tabelă, nu? Cu oițe, da ? Și acum vă spun și eu vouă, (pe - n.r.) Dragoș Săvulescu l-a găsit nevastă-sa cu un bărbat în pat, în dormitor și a divorțat de el. Așa, ca s-o știți și pe asta, da?". 
Ulterior, Gigi Becali a revenit cu o altă declarație: "Eu nu am zis de el că ar fi homosexual. Am spus doar că l-a prins nevastă-sa cu unul în pat. Nu înseamnă că făceau sex! Poate era un prieten la el și dormea la el".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013
Stire din Politică-Administrație : Gigi Becali se întoarce la Jilava
Miercuri, 30 Octombrie 2013
Stire din Eveniment : Gigi Becali, transferat  la Poarta Albă
Pagina a fost generata in 0.4325 secunde