BOMBĂ PE PIAȚA POLITICĂ: PSD a ajuns la 40%. PMP depășește PDL. Cum sunt cotați cei mai importanți politicieni

753
10
Conform datelor unui sondaj intrat în posesia Evenimentului Zilei, pentru prima oară de la înregistrare, Partidul Mișcarea Populară depășește formațiunea condusă de Vasile Blaga și Cătălin Predoiu. Sondajul arată că, dacă în această duminică ar avea loc alegeri, PSD ar obține 40% din voturi.

Liberalii lui Crin Antonescu s-au prăbușit la 12%, cu mult sub scorul de 20% pe care și l-a propus actuala conducere. În schimb, PMP a ajuns la 11%, cu două procente peste PDL. Sondajul a fos realizat la comanda PMP de către firma americana de consultanță politică "Greenberg Quinlan Rosner Research".

Procentul indecișilor este de 10%. Scorurile sunt pe votanții probabili, adică în rândul oamenilor care declară că sunt hotărâți să vină la vot. Dacă se redistribuie nehotărâții, PMP crește la 12%, față de PDL care este la 10% intenție de vot.

În ceea ce privește primul tur al prezidențialelor, Victor Ponta ar obține 36%, Crin Antonescu - 17%, Elena Udrea - 11%, iar Cătălin Predoiu - 8%. Procentul indecișilor este de 12%. Sondajul a fost realizat în perioada 26-30 aprilie, pe 1.200 de subiecți, marja de eroare fiind de 2,8%, scrie www.evz.ro.


Comentează știrea

admirator
9 mai 2014
cred ca e gresit

un sondaj procentual trebuie sa aiba ca rezultat (la adunarea procentelor) fix 100. Asa scrie la aritmetica. Daca adunati procentele din acest sondaj, va da 71%. Cu indecisii 10%. 19% unde sunt? Apoi, unde ati vazut dvs. sa vina la vot 71% din populatie? Lucrurile se repeta la prezidentiale: 36+17+11+8=72. 72+12=84. Unde sunt 16 procente? Nu mai lasati cioflingarii sa faca sondaje bordurate. Si angajati macar unul care se pricepe!

nicu
10 mai 2014
sondaj

Este sondaj facut la comanda P M P .N u este nici-o gresala.

admirator
10 mai 2014
cei de la firmele astea de sondaje,

inseala intotdeauna... si sunt platite de mai multe partide. Uneori oficial, alteori neoficial. Ii sfatuiesc pe cei de la PMP, care au cadre tinere si fara experienta, sa-si angajeze si oameni care stiu cum se face un sondaj. Pe de o parte pentru a nu fi inselati (pe proprii bani), pe de alt aparte pentru a nu se face de ras in fata publicului.... Profesionalismul -in politica- incepe de aici!

Nicu
10 mai 2014
sondaj

Sondajul a fost facut de o societate din AMERICA ,care este pe locul 4 in lume .NU esti la zi cu cele mai noi informati.

tic
10 mai 2014
Publicitate

Articolul are un P de la publicitate. In titlu scrie cum a ajuns psd la 40% iar pe grafic scrie 36% o diferenta de 4% la vot ar insemna vreo 500.000 de voturi, o nimica toata intrebarea este: cine voteaza ? evident un articol platit de psd !

nicu
10 mai 2014
sondaj

Tot nu ai inteles nimic. 40% este sondj pentru europarlamentare iar 38% pentru prezidentiale ..acum esti lamurit .

Dum!Dum!
13 mai 2014
!!!

Nu agreez niciun partid politic si ma mir cand citesc cum unii ii pupa in dos pe cei de la pdl si ramasitele care au format pmp-ul. Oare nu s-au saturat de anii guvernarii BOC cand au fost taiate salariile si pensiile? Chiar trebuie sa inghitim orice galusca? Nu i-mi este rusine nici cu psd, ca si acestia au facut varza tara asta,dar ceilalti ne-au facut si mai si.

admirator
13 mai 2014
si ce daca e din america?

ei nu pot gresi? explica calculele facute in primul comentariu. (Greselile sondajului, ce reies din clacule simple.) Indiferent cine face sondajul, partidul trebuie sa aibe oameni care sa verifice valabilitatea unor cifre. Nu sa arunce pe piata orice text, ca e facut de americani! Americanii -acum- sunt sub dictatura PD, si favorizeaza toate partidele de stinga din lume. Pina sa receptioneze ei ca Ponta este handicapat mintal, mai dureaza. De asta il scot constant la 40% in preferintele elctoratului. Cum sa fie la 40% cand somajul a crescut, taxele si impozitele au crescut, de luna asta nu se mai sustin social cei cu datorii la stat, combustibilul s-a scumpit etc. Este un non sens! Facatura pe fata pentru ca l-au sustinut pe Cernea si femeia cu barba! Plus homosexualii. Nu mai inghititi pe nemestecate orice text!

visit this backlink
10 iunie 2014
visit this backlink

vapor cigarette health risks Stiri Politică : BOMBĂ PE PIA?A POLITICĂ: PSD a ajuns la 40%. PMP depă?e?te PDL. Cum sunt cotați cei mai importanți politicieni | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online visit this backlink http://tatememphis.com/dekang-e-liquid-uk/what-is-the-best-e-liquid-cigarette-vapor-e.asp

click the next site
10 iunie 2014
click the next site

e-liquid cigarette Stiri Politică : BOMBĂ PE PIA?A POLITICĂ: PSD a ajuns la 40%. PMP depă?e?te PDL. Cum sunt cotați cei mai importanți politicieni | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online click the next site http://thesunsetgroup.com/hangsen-eliquid/cigarette-realm-through-e-liquid-calculator-reviews.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.387 secunde