După două luni de extraordinare

Calapod a convocat ședință ordinară de consiliu local la Năvodari

583

Articole de la același autor

Potrivit unui comunicat de presă transmis de biroul de presă al Primăriei Năvodari, edilul Tudorel Calapod convoacă ședința ordinară de consiliu local pe luna în curs, joi, 31 ianuarie. Calapod a luat această decizie după ce ultima ședință ordinară convocată de el a avut loc în luna noiembrie 2007, ulterior restul ședințelor fiind convocate de consilierii locali. Odată cu inițiativa primarului de a convoca această ședință de consiliu local, conflictul izbucnit în urmă cu aproximativ două luni între edilul democrat și consilierii locali PSD și PNL pare a fi pe cale de a se aplana. "Primarul orașului Năvodari face o nouă încercare de a debloca investițiile din oraș", se arată în comunicatul de presă, în care se menționează că printre proiectele de pe ordinea de zi a ședinței de joi se află și cel al bugetului local pe 2008.
"Având în vedere că ilegalitățile Consiliului Local au fost legalizate de prefect, este mai important ca orașul să funcționeze, indiferent ce aleși locali sunt în Consiliu", se mai menționează în comunicat.
Consilierul local social democrat Nicolae Matei este de părere însă că disensiunile dintre cele două tabere sunt departe de a fi aplanate. Un prim motiv de dispută în ședința de joi între cele două tabere va ține de locul în care ar urma să se desfășoare întâlnirea. În timp ce primarul vrea să țină ședința de consiliu local la Centrul Cultural din Năvodari, consilierul PSD îl acuză că vrea să își aducă susținătorii la ședință, transformând astfel întâlnirea în "spectacol". Matei ne-a declarat că atât consilierii PSD cât și cei liberali vor susține ca ședința să se desfășoare în sala de ședințe, acolo unde se țin de obicei întâlnirile aleșilor locali. "Primarul dacă vrea să vină, bine, dacă nu, noi vom ține ședința, vom aproba proiectele…", a adăugat Nicolae Matei. Tot de la consilierul local am aflat că pe ordinea de zi a ședinței de joi sunt aproximativ 80 de proiecte, printre care se află inclusiv cele inițiate de primar.
După cum susține Matei, ieri, la ședințele de comisii au participat inclusiv aleșii PD și s-a lucrat pe proiectele care urmează a fi supuse dezbaterii joi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2838 secunde