Camera Deputaților a vacantat locurile de deputați ale lui Marko Attila și Gigi Nețoiu

89
Camera Deputaților a vacantat locurile de deputați ale lui Marko Attila și Gigi Nețoiu - gigineoiu-1429713057.jpg
Plenul Camerei Deputaților a aprobat, miercuri, vacantarea locurilor de deputați ale lui Marko Attila și Gigi Nețoiu, deputații votând aprobarea cu 268 de voturi "pentru", în cazul lui Marko Attila, și 291 de voturi "pentru", în cazul lui Gigi Nețoiu, potrivit B1.ro.

Marko Attila, pentru care DNA a cerut încuviințarea arestării preventive, a trimis demisia în original Legislativului pe 15 aprilie.

Marko Attila a fost trimis în judecată de procurorii DNA în 9 aprilie, în dosarul în care este acuzat de aprobarea de despăgubiri pentru imobile supraevaluate la Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților.

Acesta are deja o condamnare definitivă de 3 ani de închisoare, cu suspendare, în legătură cu retrocedarea clădirii colegiului Miko din Sfântu Gheorghe către Eparhia Reformată din Ardeal.

Tot pe 15 aprilie, Camera Deputaților a luat act de încetarea mandatului de deputat al lui Gigi Nețoiu, care se află în închisoare din 2014.

Curtea de Apel București l-a condamnat pe Gigi Nețoiu, în martie 2014, la trei ani și patru luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de fotbaliști.

Deputații nu au putut să ia act timp de un an de încetarea mandadului de deputat al lui Nețoiu, pe motiv că la Biroul Permanent al Camerei nu a ajuns decizia instanței de condamnare definitivă a parlamentarului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2416 secunde