Campania de curățenie din Medgidia se apropie de final

344
Campania de curățenie din Medgidia se apropie de final - medgidiaorasgf1-1307564625.jpg

Articole de la același autor

La Medgidia, se desfășoară în continuare campania de curățenie și înfrumusețare a municipiului. Administrația locală a organizat numeroase activități în vederea efectuării curățeniei pe străzi și în parcuri, precum și a menținerii acesteia.
Potrivit primarului Marian Iordache, după numeroa-sele ploi din acest sezon, vegetația a crescut mult mai repede, ceea ce a determinat realizarea unor lucrări ample de cosire, tundere a gardurilor vii și fasonare a arborilor. La aceste lucrări, se adaugă curățenia și ecologizarea parcurilor, reamenajarea locurilor de joacă, văruitul bordurilor pe străzi și în parcuri.
De asemenea, se au în vedere repararea mobilierului stradal, precum și plantarea de arbori și arbuști, în scopul înfrumusețării municipiului și creării unui climat armonios. Aceste activități de curățenie au început înainte de sărbătorile pascale și, în mare parte, se vor finaliza în această săptămână.
Lucrările de întreținere a spațiilor verzi și de salubrizare se vor derula pe tot parcursul anului, fiind un atribut al dezvoltării moderne a municipiului Medgidia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5837 secunde