Când se dau pachetele cu alimente pensionarilor

284
3
Când se dau pachetele cu alimente pensionarilor - pensionaricoadalapachete22-1444916855.jpg

Articole de la același autor

În perioada 19 - 23 octombrie 2015, Primăria Municipiului Constanța și Consiliul Local Constanța oferă pachete cu alimente persoanelor cu pensii mai mici de 1.000 lei, persoanelor cu vârsta de peste 60 de ani, care nu realizează venituri, persoanelor cu handicap și persoanelor beneficiare de venit minim garantat.

Pachetele vor fi distribuite în intervalul orar 8.00 – 14.00, în următoarele puncte din municipiul Constanța: Str. Răscoala din 1907 - Piața Unirii, Str. Eliberării, Nr.8, Bl.I - la Clubul Pensionarilor, Str. Cișmelei, Nr.16 - la Clubul Pensionarilor, Tomis II - Bulevardul Tomis, Nr.211, Bl. TS6B - la Clubul Pensionarilor, Piața CET, aleea Egretei, Nr.2 - la Clubul Pensionarilor, Bulevardul 1 Mai Vechi (Poarta 6) - la Clubul Pensionarilor, Bulevardul Dezrobirii, Nr.123, Bl. IS - la Clubul Pensionarilor, Șoseaua Mangaliei, Nr.86 - la Clubul Pensionarilor, Duiliu Zamfirescu, Nr.4 - la Clubul Pensionarilor și Clubul pentru persoane cu handicap - Piața agroalimentară Tomis III.

Totodată, beneficiarii de venit minim garantat vor ridica pachetele cu alimente numai de la Clubul Pensionarilor situat pe strada Duiliu Zamfirescu, Nr.4. De asemenea, persoanele cu handicap si persoanele fără venit care au vârsta de peste 60 de ani vor ridica pachete cu alimente numai de la Clubul pentru persoane cu handicap situat in Piața Agroalimentară Tomis III, în spatele magazinului Mega Image.

Pachetele cu alimente conțin un pui, un kilogram de zahăr, un kilogram de făină și un kilogram de orez.

Comentează știrea

Cosmin
15 octombrie 2015
Cel mai de forta proiect!

Cel mai de forta proiect! Suntem o echipa dinamica si intr-o ascensiune spectaculoasa in toata tara! Inca mai avem nevoie de colaboratori, asa ca va asteptam urgent sa lucrati intr-un mediu al secolului 21 si sa castigati bani cat mai repede! Oferim o seriozitate de fier si cerem acelasi lucru! Solicitati acum detalii la adresa de email: [email protected]

a
15 octombrie 2015
a

O sa vin sa le arunc o bucata de paine ca la caini daca le e foame

a
15 octombrie 2015
a

O sa vin sa le arunc o bucata de paine ca la caini daca le e foame

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.2811 secunde