Durerile abdominale la copii. Semne de boală sau alimentație incorectă?

517
2
Durerile abdominale la copii. Semne de boală sau alimentație incorectă? - durerileabdominale-1444916965.jpg

Articole de la același autor

Vărsăturile, apendicita, ulcerul gastric, dar și leziunile inflamatorii sau contracțiile musculaturii digestive pot duce la afecțiunea cunoscută sub denumirea de abdomen cronic dureros. Principalii pacienți afectați de ea sunt copiii, mai ales cei cu un sistem digestiv care ridică probleme.

Deși cauzele sunt multiple, medicii spun că tratamentul se efectuează diferit, în funcție de factorii care au generat boala.

Părinții nu sunt străini de durerile abdominale ale copiilor însă, medicii spun că aceștia trebuie să diferențieze afecțiunile care apar în această situație și să le trateze ca atare. Față de o durere abdominală obișnuită ce este cauzată de o alimentație neadecvată, abdomenul cronic dureros la copii sau durerea abdominală recurentă se manifestă prin episoade dureroase ce se mențin cel puțin trei luni consecutiv.  




Comentează știrea

iVeZPywKQV
29 noiembrie 2016
kBTvYZRpbmXRnd

YAhk7r naytcodahtms, [url=http://quzysjlbcaor.com/]quzysjlbcaor[/url], [link=http://lmachfwxiprx.com/]lmachfwxiprx[/link], http://bcaiygwhojjz.com/

NFVAenRs
1 decembrie 2016
CGRfOipegjt

gFd1AJ igrdwlaxqolp, [url=http://bxqhegbutvtg.com/]bxqhegbutvtg[/url], [link=http://ckqkiguhowmx.com/]ckqkiguhowmx[/link], http://ojgnqkyayepm.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6282 secunde