Secția de pediatrie a Spitalului Județean, reabilitată doar pe jumătate

118

Articole de la același autor

După ce, în cursul lunii august, jumătate din secția de pediatrie din cadrul Spitalului Județean Constanța a fost reabilitată, conducerea unității sanitare a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă organizată ieri, că au fost demarate lucrările pentru cel de-al doilea pavilion al secției. Așadar, urmează ca și în aceste saloane să se refacă instalațiile electrice și sanitare vechi și să fie schimbat mobilierul.

"Am organizat șantierul pentru a doua parte a secției de pediatrie. În saloanele deja renovate, au fost mutați copiii internați, iar acum condițiile sunt foarte bune. Am avut o discuție și la Ministerul Sănătății, pentru a obține fonduri și pentru echipamentele din cadrul secției. Suma totală solicitată ministerului este de 3,9 milioane de lei", a precizat Dănuț Căpățână, managerul Spitalului Județean Constanța.

Deocamdată, în partea renovată, au fost instalate 38 de paturi pentru copii și 23 de paturi pentru mame. Lucrările vor continua în cealaltă jumătate a secției, care va fi gata la jumătatea lunii decembrie a acestui an. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3359 secunde