Susținătorii campaniei "Cuget Liber" se întreabă:

"Când vor putea fi stopate abuzurile lui Mazăre?"

2884
Zeci de persoane continuă să se alăture campaniei lansate de ziarul "Cuget Liber" pentru salvarea zonei peninsulare. ONG-ul EcoDobrogea a anunțat, recent, printr-un comunicat de presă că aderă la proiectul de constituire a Rezervației Arheologice și Turistice Peninsula Constanței. ECODOBROGEA activează din anul 2003 pentru protecția naturii și a mediului înconjurător, desfă-șurând și acțiuni pentru refacerea zonei peninsulare.
Constănțeni, dar și susținători din județ, din țară și de peste hotare au semnat petiția online promovată de "Cuget Liber": "Luați-i Peninsula lui Mazăre!".

"Toate orașele vest-europene promovează arhitectura tradițională, obiectivele turistice vechi, specificul local. Cluburi și distracții sunt peste tot în lumea asta. Marea majoritate a turiștilor străini nu vin să se distreze în cluburi. Alcool și fete frumoase sunt peste tot în lumea asta. Turiștii ar veni dacă ar avea ce să viziteze! M-am săturat ca de fiecare dată când vin în orașul meu natal să văd din ce în ce mai multă mizerie, să văd Peninsula din ce în ce mai părăginită - EXISTĂ FONDURI EUROPENE PENTRU RESTAURAREA EI!!!!"
Oana, 25, Austria

"Când vor putea fi stopate abuzurile lui Mazăre? Legislația românească îi permite să iasă permanent «basma curată»! Este de-a dreptul jenant, chiar riscant să mai calci în această zonă istorică a Constanței, lăsată intenționat în paragină! Bună inițiativa!".
Atanasiu Veronica, 56, Constanța

"Cred că din punct de vedere juridic nu se va putea face nimic, dar nesimțirea primarului și a acoliților lui a ajuns deja prea departe, așa că merită încercat. Pe zi ce trece nu numai peninsula arată tot mai rău, ci întreg orașul. Faleza din Constanța este o rușine pentru întreg orașul! Dar pentru primar și pentru gashca lui contează numai Mamaia că de acolo își scot banii negri.. de parcă ar fi primarul Mamaiei, nu al Constanței".
Lixandru Mirela, 52, Constanța

"E cazul ca semnatarii să se întâlnească pentru a iniția o strategie concretă pentru a nu rămâne la nivel de «petiționari», ci a transforma revolta, la nivel de sentiment, în acțiuni concrete. O idee ar fi ca ÎN FIECARE duminică, la orele 11:01, să ne vedem la Statuia lui Ovidiu, să ne cunoaștem. Cei din Constanța, și prietenii noștri de pretutindeni, să facem proiecte concrete de-a schimba mentalitatea abordării administrației Tomisului. Doamne ajută!..."
Ioan-Mircea Popovici, 63, Constanța

"De ce permiteți acestui primar să scrie pe toate gardurile că el a făcut tot ce este în Constanța? Constănțenii au făcut cu banii lor. Din contribuția fiecărui constănțean la impozite și taxe s-a făcut ce s-a făcut în orașul Constanța. Este lipsit de sens ce declară el că a făcut. Cu câți bani a contribuit el la toate acestea este nesemnificativ pe lângă cât au contribuit locuitorii municipiului".
Mihaela Ion, 18, Constanța

"Orașul merită respectat pentru însemnătatea istorică, se pot găsi soluții pentru finanțare și salvare a acestei zone deosebite, unice a orașului".
Adetu Elene, 35, Constanța

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.334 secunde