Candidați surpriză la Constanța: Marian Vasiliev la Primărie, Gheorghe Slabu la CJC

1912
9
Candidați surpriză la Constanța: Marian Vasiliev la Primărie, Gheorghe Slabu la CJC - conferintappdd8-1332792394.jpg

Articole de la același autor

Organizația Județeană Constanța a Partidul Poporului Dan Diaconescu și-a de-semnat, ieri, patru dintre candidații care îi va reprezenta la alegerile din data de 10 iunie.
Prim-vicepreședintele Ion Radu a anunțat că, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța va candida Gheorghe Slabu, actualul președinte al filialei constănțene. În același timp, pentru fotoliul de primar al municipiului Constanța va candida Marian Vasiliev, de 42 de ani, fost primar al orașului Basarabi (actualmente Murfaltar).
Reprezentanții PPDD din Constanța au mai anunțat că, la alegerile din data de 10 iunie, fostul social-democrat Manea Mo-goș va candida pentru fotoliul de primar de la Eforie din partea Partidului Poporului Dan Diaconescu.
Manea Mogoș a fost exclus din PSD, anul trecut, deoarece s-a invocat lipsa disciplinei de partid, după cum a declarat chiar el.
"Mă consider un om ambițios și cred că pot fi o nouă speranță pentru cei din Eforie. În urmă cu ceva timp, mi-am exprimat intenția de a candida la Primăria Eforie și acest lucru l-a deranjat pe actualul primar, Ovidiu Brăiloiu. S-a invocat lipsa disciplinei în partid și așa am fost exclus", a declarat Manea Mogoș.
Cel de-al patrulea candidat prezentat de oamenii lui Dan Diaconescu a fost Remzi Bolat. El are 42 de ani și va candida pentru fotoliul de primar de la Murfatlar.

Comentează știrea

Ene
26 martie 2012
Intrebare: Cine a auzit de Vasiliev sau Slabu??

Vor lua sub 0,1%

Ion
27 martie 2012
Eu am auzit de Vasiliev sau Slabu ?

Ce merite are Vasiliev ? Pai cum,nu ati aflat ? Cand era mic,Vasiliev i-a adus ghiocei doamnei educatoare.Pentru fapta asta merita sa-l alegem primar.Si totusi mai lipseste ceva din dosarul lui Vasiliev.Lipseste portretul cu catuse.Cine este Slabu ? Slabu este cel care a speriat turistii la Cazinoul din Mamaia.O constructie frumoasa cu parfum de epoca,a ajuns ca o cocina de porci,cu mucegai pe ziduri,cu sobolani,cu gunoaie,si tot felul de maghernite lipite de cladire.Nu trebuia decat sa-l dea cu var.Daca a distrus o cladire luata moca de la stat,mai vrea sa distruga si judetul.A fost Mazare si Constantinescu,acum ne alegem cu alte belele pe capul nostru.In tot cazul Diaconescu stie sigur ca nu are sanse la presedintie iar Slabu sau Vasiliev nici vorba sa ajunga primar sau presedinte la CJC.Miza este alta:Diaconescu vrea o "umbrela" de parlamentar iar Slabu,Vasilescu si prietenii lor,vor sa chefuiasca la masa cu Mazare.De fapt,urmariti-i cu atentie in campania electorala si o sa vedeti ca sunt prietenii lui Mazare.

cosmin
27 martie 2012
Schimbare sau nu ?

Cand ai auzi pe romani ca s-au saturat de toti iti vine sa ai iei la bataie......dar cand vine un candidat nou se intreaba toti...cine este ala ? pai tu vrei schimbare cu podium ? Mentalitatea romanilor a distrus de fiecare data schimbarea, eu zic sa il votati pe base la primarie ca ar fii mai bine, ca tot il stie lumea...nu ?

cosmin
27 martie 2012
a vandut mazarea

toate clurile din oras unde era spatiu verde, vezi la orice colt de strada munca lui mazare, parcarile din mijlocul blocurilor s-au transformat in santiere pt a face loc blocurilor noi. constantenii au catigat circ si asfalt, daca ai un amarat de tico in opinia lui mazare este jeep si pt asta nu poti beneficia de subventie la caldura, am 5mil intretinera, salariul meu este de 8, mama pensionara 4 mil, pai sa se duca in.....mazara cu toata gasca lui in brazilia, votez schimbarea, ca o fi la fel, mama maii, eu incerc macar, stiu ce face mazare. asa ca nu mai are rost pt mine sa mai iasa

Mine
3 aprilie 2012
Primarie

Constanteni ! Sa iesiti la vot in numar mare ! Nu lasati o minoritate sa hotarasca in locul vostru !

Mine
3 aprilie 2012
Primarie

Constanteni ! Sa iesiti la vot in numar mare ! Nu lasati o minoritate sa hotarasca in locul vostru !

...
8 aprilie 2012
cat de prosti sunt unii

"Si totusi mai lipseste ceva din dosarul lui Vasiliev.Lipseste portretul cu catuse." Cat de prost sa fii sa spui asta? Nu mai mancati .....

constantean
8 aprilie 2012
Iesiti la vot

Macar PPDD nu a fost la conducere. In Cta m.am saturat de monopolul lui Mazare. Arata orasul de zici ca a fost pusa o bomba acum 3 zile. Intrarea dinspre cartierul Palas arata cel putin ingrozitor, plaja Modern este deasemenea dezastru. Ma indoiesc ca vor avea un procentaj de sub 0,1%, avand in vedere ca pana acum in orasul Constanta, PPDD ocupa locul 2.

cineva care vrea schimbarea
10 aprilie 2012
neaparat schimbarea

Eu votez PPDD.Este un partid nou si cu idei noi.Si daca vor castiga si nu vor face ce promit,ce ar putea sa se intample mai rau de atat? Dar daca vor face?Iar Mazare? Iar PSD-ul?M-am saturat de ei de 22 de ani.Iar mie nu-mi place ca Mazare sa ma reprezinte in orasul acesta.N-are aspect de primar.Vasiliev este prezentabil, inteligent si carismatic.Iesiti la vot si votati schimbarea.Sa dea Dumnezeu sa avem si noi parte de niste politicieni buni si inteligenti.Doamne ajuta!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Martie 2012
Stire din Cetățenești : Tomis Nord, "ghetoul" de barăci!
Pagina a fost generata in 0.4548 secunde