Candidați surpriză pentru Primăria Constanța și Mangalia

1296
Candidați surpriză pentru Primăria Constanța și Mangalia - pntcd-1310577769.jpg
Membrii PNȚCD Constanța au susținut ieri o conferință de presă în cadrul căreia au vorbit despre strategia pe care partidul o va aborda pentru alegerile din 2012, menționând ca principale sfere de interes Primăria Constanța și Primăria Mangalia.

Președintele filialei județene, Tudor Chesoi, a explicat că în privința funcției de primar al municipiului Constanța, propunerea PNȚCD ar putea fi fostul prefect al județului Constanța, Dan Chirondojan. Chesoi a specificat că încă nu s-a stabilit nimic concret, dar au existat discuții între cei doi pe tema unei candidaturi, iar Chirondojan a promis că va lua în considerare această ofertă.

"Am avut discuții cu fostul prefect al Constanței, Dan Chirondojan cu privire la o eventuală candidatură din partea PNȚCD. Nu m-a refuzat, a spus că se mai gândește", a menționat liderul PNȚCD.

Potrivit declarațiilor lui Chesoi, în privința Mangaliei, țărăniștii au intenția de a găsi un candidat care "să facă o surpriză frumoasă" și să înlocuiască actuala conducere a administrației locale sau să susțină un alt candidat printr-o alianță locală.

De altfel, PNȚCD Constanța a transmis tuturor liderilor organizațiilor locale să pregătească sau să identifice candidații optimi pentru alegerile din 2012.

La ora actuală, țărăniștii au în județul Constanța 37 de organizații, doi primari, un viceprimar și 17 consilieri, iar speranțele lui Chesoi sunt că aceste cifre vor crește după vara lui 2012. În plus, în perioada septem-brie 2011-martie 2012, membrii BPJ se vor ocupa de consolidarea organizațiilor locale, având chiar intenția înființării unora noi.

"Am transmis organizațiilor noastre din județ că au sarcina de a găsi personalități locale pentru a candida la alegerile viitoare pentru funcțiile de primari și consilieri locali. (…) În perioada septembrie-martie vom face vizite la sediile organizațiilor pentru a vedea cum stau lucrurile. Până în martie, toate organizațiile vor fi consolidate sau vor fi înființate unele noi acolo unde nu există", a declarat Chesoi.

În ceea privește problemele de la nivel central și împărțirea partidului în diverse grupări de-a lungul timpului, liderul constănțean a menționat că organizația județeană nu a fost atinsă de niciunul din curente, preferând să rămână loială partidului ca întreg.

Menționăm că la conferința de presă au participat alături de Tudor Chesoi, prim-vicepreședintele Cor-neliu Neagoe, vicepreședinții Andrei Gheorghe și Ion Solomon, precum și alți membri din conducerea PNȚCD Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3419 secunde